sobota 9. června 2018

susanne feldman

Ať se omluví a táhne..

Merkelová a celý fašizoidní klan. Téměř v tomto duchu píše o vraždě 14leté německé židovky Susanne Feldmanové i Springerův tisk. Zavraždil ji Iráčan, který přišel v roce 2015 na pozvání Merkelové. Uprchlík z války? A ejhle, okamžitě po zločinu se vrah vrátil do své mateřské země. Války už mu nevadily. Podobné je to s 99% všech ostatních imigrantů, ve vlastních zemích jim nic nehrozí, rétorika, kterou klan Merkelové a socanů zdůvodňuje jejich přítomnost v Evropě, je zcela prolhaná.
    Bild a celý Springerův mediální konglomerát se pomalu začínají distancovat od vládnoucího klanu. Springerův tisk pranýřuje podvody imigračních úřadů (obrovský skandál v Brémách). Stát není ochoten zajistit ochranu a bezpečnost svým dětem.
   Das Bild: „V poslední měsících byla zavražděna spousta dětí (nejen dětí), a to od lidí, kteří by se vůbec v Německu neměli nacházet, kteří v našem právním státě nemají žádné právo pobytu a přesto se zde nachází. Kteří při vstupu do našeho státu lhali a podváděli a přesto jim byl vstup umožněn. Násilníci, kteří měli být dávno za své činy odsunuti a přesto se tak nestalo. Vraždu Susanne Feldmanové, nechal německý stát vulgárně bez povšimnutí. Toto smrtonosné šílenství musí přestat. Vláda Merkelové musí truchlící rodinu požádat o odpuštění.“
       2. června, 11 dní po zločinu, si sbalil vrah Ali Bashar a celá jeho rodina (otec, matka a pět sourozenců) svých pět švestek a urychleně se vrátili do své země, do Iráku, i když předtím tvrdili, jak hrozně jsou tam pronásledováni. Cestovali pod falešným jménem.  
   A německý ministr vnitra Seehofer? Na tiskové konferenci, tato kreatura Merkelové nevaroval, jak by bylo záhodno, před neznámými mladými imigranty, ale před politickou debatou, která se může otevřít, nikdo nesmí zločin instrumentalizovat??? 
    Z 1.5 milionu vesměs mladých muslimů, kteří roku 2015 přišli do Německa, minimálně tři čtvrtiny nemají zákonný nárok na pobyt v zemi. Není politická vůle tyto lidi odsunout, kdo na to poukáže, ten je oznámkován jako rasista, pravděpodobně ztratí job a levicoví fašisté  mu podpálí auto. Spolkový úřad pro uprchlíky vydal desetitisíce oprávnění k azylu, aniž vůbec s dotyčnými hovořil, podvody nejhoršího kalibru vyšly najevo v Brémách, merkelovci z CDU a socani  zablokovali v Bundestagu projednávání celé této aféry. Novináři, kteří řadu let organizovali kampaně proti opozici, se nyní cudně ptají, jestli by se neměla celá azylová politika „zjemnit“. Žháři přijeli v požárních uniformách.
    6. června, ještě předtím než odjela do Kanady, aby vysvětlila Trumpovi a Contemu, že protiruské sankce musí trvat nejspíš až do konce Evropy,  vysvětlovala v Bundestagu skandál obrovských rozměrů s podvodným udělením azylu: „V roce 2015 jsme čelili humanitární katastrofě a jednali jsme odpovědně a konformně právu. Zkušeným pracovníkům imigračního úřadu pomáhaly tisíce málo zkušených“.
   7. června, ten samý den, kdy policejní mluvčí oznámil vydání zatykače na vraha Susanne Feldmanové, neopominula Merkelová kritizovat imigrační politiku některých východoevropských zemí: „Evropa nesmí dovolit, aby dohody nebyly dodržovány. Jde o loajalitu, která je nutná, pokud chcete být členem EU“. Nemyslela v žádném případě flagrantní pošlapání schengenských dohod její vládou, ale odmítnutí Polska a Maďarska přijímat imigranty, které pozvala.
     Zarážející na okolnostech kolem smrti Sussane Feldmanové je vulgární hrubost vládnoucího fašizoidního bloku. Venja Lang, hrdá členka merkelové CDU a dokonce členka zemského vedení CDA (křesťansko-demokratické sdružení pracujících): „Kdyby ji nezabil Iráčan, možná by ji přejelo auto nebo ji zabil někdo jiný...“
    Claudia Roth je místopředsedkyní Bundestagu za partaj zelených. Málo kdo tak očividně smrdí vulgaritou jako tato Němka. Tomas Seitz z AfD požádal poslance Bundestagu o minutu ticha za zavražděnou, Rothova řídila zasedání, minutu ticha hrubým způsobem přerušila a poslanci vzala slovo.


Žádné komentáře: