čtvrtek 5. dubna 2018

skripal eu opcw

Maska spadla

NATO-EU-hovská maska spadla a pod ní špína a lež. Bohužel v tom jede i  Česko. Rusko na zasedání organizace pro zákaz chemických zbraní (OPCW) bylo přehlasováno. Vyšetřovat se nic nebude. Sice směšný, ale silný důkaz perverzní ideologie vládnoucí západnímu dekadentnímu světu. O empirické pravdě se hlasuje. Ortega y Gasset před spoustou let vedl nesmiřitelný boj s pseudoliberální perverzí Albionu. Napsal tenkrát. Nevěří se ničemu, za pravdivé konstrukce se verbálně vydávají ty, které se mohou opřít o matematicko-fyzikální model, ale vlastně si nikdo už nevzpomíná o který z těch  modelů vůbec jde.
   Anglo(američané) se tváří jako nejblíž chrámu vědy, ale jenom se tak tváří. Bližší jejich podstatě je chromý chrám mamonu na berlách zločinu a lži. Ale BBC digitální kouzelníci image vylepší.
     V exekutivní radě OPCW nezískala ruská žádost o otevřené mezinárodní vyšetřování případu Skripal dvoutřetinovou podporu, intrikami USA a Británie a poslušných satelitních  zemí NATO a EU, šetření zablokováno. Česká republika padla do odporného bahna, zítra titíž budou hlasovat, že země česká nikdy Čechům nepatřila, návrh má většinu už předem, úplně stejné, jakože Mayová věděla předem, kdo stojí za zločinem.
     Připomíná to pojetí pravdy v německém rajchu. ON (AH) to řekl včera na projevu a dokázal zvýšeným hlasem, který pravdu vrezonoval do duší milionů Němců. A je to pravda téměř věčná. Teresa Mayová to zaskuhrala a BBC plus česká (německá) televize to chrlí dnes a denně z obrazovky. A je to též pravda.
    Proti disciplině satelitů z NATO stály hlasy z Číny, Iránu a Afriky. Bůh jim za to žehnej. 15 zemí ze 41 v OPCW proti ruskému návrhu.
    Angličané kdysi psali ve velkém detektivky pro nemocné upoutané na lůžko  a lidi s alergií na krev, ale vypadá to, že pokud jde o skutečné vyšetřování, líp to myslí Rusům. Maria Zacharová z ruského ministerstva zahraničí: A kde jsou domácí zvířata? V jakém se nachází stavu. To je státní tajemství USA a Velké Británie. Pokud byly použity otravné látky, musela utrpět i domácí zvířata. Skripalova neteř řekla ruským médiím, že její strýc by velkým milovníkem domácí havěti.
    Prezident Putin řekl v Turecku, že je nutné řešení problému ve smyslu použití  lidského rozumu. Na bázi mezinárodních norem a práva. Ředitel laboratoří ruského ministerstva obrany Igor Ribalcenko považuje britské postupy a obviňování za absurdní a falešné. Každá průměrná laboratoř dokáže vyrobit substanci, která otrávila Skripala. Neexistuje žádný marker, který by identifikoval zemi původu. Není důvod mu nevěřit. Šéf ruské zahraniční rozvědky Sergej Naryškin označil Skripalovo otrávení jako groteskní provokaci tajných služeb Británie a USA. Mnohé evropské státy (bohužel i ČR) bez mrknutí oka následovaly americko-britský podvod. 
    Ruské ministerstvo zahraničí položilo Británii několik otázek.
1. Proč Britové odmítají konzulární přístup ke Skripalovi a jeho dceři?
2. Jaké protilátky a v jaké formě byly otráveným naordinovány? Jak je možné, že místní lékařský personál je měl okamžitě k dispozici?
3. Z jakého důvodu se na šetření podílí Francie, když se jedná o ruské státní příslušníky?
4. Informovala Británie OPCW o účasti Francie na vyšetřování?
5. Jaké indicie byly předány Francii ke zkoumání a šetření?
6. Biologické materiály od Skripalových byly též předány Francii, v kterých laboratořích se věci šetří? K jakým výsledkům dospěla Francie? Předaly se sekretariátu OPCW?
7. Podle jakých markerů se dospělo k tvrzení, že substance pochází z Ruska?
8. Británie má referenční postupy vojenské substance, kterou Britové nazývají Novichok? Tato látka byla v Británii zkoumána a vyvíjena?

Žádné komentáře: