čtvrtek 5. dubna 2018

budoucnost nemecko

Budoucnost v pr..li

Zoufalá. Monika S. V journalistenwatch.com. Příjmení neuvádí ze strachu z postihu v německém fašizoidním pekle. Článek nazvala jsem zoufalá Němka.
Dneska jsem musela projít vnitřním městem. Co jsem hledala? Naší budoucnost. (svojí, naší). Nenašla jsem ji. Co jsem našla? Zahalené hlavy s nenávistnými pohledy. Odhadem 50% lidí z imigrace. Muslimové. Autoškola, za volantem Arab. V tramvaji? Arab a zase Arab. Co mě má na tom obohatit? Pestrost? Nedaří se mi to. Vzpomínám na kdysi, v rodném městě mi všechno připadalo podobné barevnému moři. Jednoduše všechno. Lidé, hudba, sama o půlnoci na nádraží s náhodnými lidmi v hovoru, bez strachu.
    Víkend v německých městech? Turci, Arabi. Strach. Dělají co je napadne. Pozvali jsme je k tomu. Nikdo si jim nedovolí nic říct. Jsme němí – oni si berou, co uznají za vhodné. Haha, brzo zde budeme většinoví a dovolíme vám zde hákovat. To nejhloupější na tom všem? Mají pravdu. Tolik harantů jako oni, nikdy mít Němci nebudou. Né, né, vnitřní (a vnější a dědiny) město v Německu nemá žádnou budoucnost. Není to už naše země.  

Žádné komentáře: