pondělí 23. dubna 2018

bulharsko

Je bulharským osudem?

Brzo vymřít. Slavný národ, Bulhaři tvrdí, že i Cyril s Metodějem byli Bulhaři. V devátém století soupeřili s Byzancí. A dnes vymřou v evropskounijní obruči. Demografická past číhá i na další východoevropské země. Evidentně je to skrytý záměr evropskounijního diktátu. A pak přesídlit do těchto oblastí muslimy z Blízkého východu a Afriky. Občas s touto idejí operují v médiích francouzští politici. Celá Evropa má při současné natalitě ztratit do roku 2050 750 milionů lidí.
    Demografie je bulharským osudem. Současných 7,1 milionu obyvatel (ještě nedávno o dva miliony víc) klesne ještě v tomto století podle projekcí na 3.4 miliony lidí. Bulharsko každoročně ztrácí 60000 lidí. Spolu s Rumunskem drží světový rekord ve vylidňování.
    Bulharsko se navíc stává čím dál méně bulharským. V současnosti v zemi žije 5.7 milionů Bulharů, 1.3 milionů Romů a 800 tisíc Turků. Za dvacet budou Bulharů 3.1 milionu, Romů 1.8 milionu, Turků 800 tisíc. Bulhaři houfně ze země emigrují, volatilní emigrační podíl se v demografické projekci nedá dost dobře zohlednit.

Žádné komentáře: