pátek 27. října 2017

nemecko pokrok

Z Německa dnes ráno..

Zelený proislamista a jinak též poslanec Bundestagu Dieter Janecek: „Žádná šaria neexistuje, je to pouze bojový termín politické pravice, aby mohli maskovat svůj rasismus“. Zaplať pánbů, že toto individuum emigrovalo z vlasti Čechů, kde má pravděpodobně podle jména své kořeny. S Merkelovou jedná jeho strana o koalicii, která říkají Jamajka, trefnější termín pro tento handl by byl džendrkló.
Skandál na wurzburské univerzitě. Nakonec učinila pokání a omluvila se. Kdo? Profesorka. Neví se jestli ji islamofilní vedení univerzity odpustí, zeleno-fašizoidní studenti jsou zásadoví: pryč z univerzity. Profesorka Gisela Müller-Brandeck-Bocquetová spáchala v očích cenzorů nové německé hypermorálky těžký zločin. Požádala muslimku se zahalenou hlavou, aby si pokrývku odložila nebo odešla. Muslimka argumentovala, že zahalenou hlavu nutně potřebuje k realizaci své svobody a odešla z místnosti a s ní „pokrokoví“ mladí fašizoidi. Profesorka se odvolala na zákon o laickém a sekulárním prostoru školního zařízení. Zákon sice formálně platí, ale profesorka nejde s dobou  nového pokroku -  mladí levicoví nacisti tvoří zákony za pochodu. A podařila se jim neuvěřitelná syntéza, spojili dobrou praxi Adolfa Hitlera s idejemi Josefa Visarionoviče. Záležitost měla dohru: vedení univerzity poradilo profesorce v dalším postupu, a pokud chce, aby její výplatní páska měla v záhlaví jméno univerzity, musí se tím řídit. Paní Müller-Brandeck-Bocquetová se v písemném prohlášení doznala ke zločinu a silně lituje, že vyvolala pobouření „pokrových“ studentů a urazila vědychtivé muslimy. Mladí pokrokoví nacisti v Juso ji neodpustili a dál trvají na bezpodmínečné likvidaci.
Burkhard Hose. Mladý farář a katolický teolog, podobný odborník na azylové otázky a evropskou kulturu jako Argentinec ve Vatikáně. Nositel wurzburské ceny míru. „Kašlu na křesťanský západ (samozřejmě ne na požitky a rozkoše všeho druhu). Farář je politickým aktivistou anti-pegidy a organizátorem kampaní proti odsunu ilegálních imigrantů, vyjádřil se: „Kašlu na křesťanský západ s kříži na stěnách a s křesťanskými svátky jejich tzv. evropské kultury. Jejich kříže v soudních síních a ve školách spadnou na zem, až budou chtít (imigranti)". Opravdu podařený nadsamec německého pokroku.
Hypermorální až za hrob. Němci přijali poslední dva roky půl druhého milionu lidí a o dalších se statistiky nevedou, aby to nenarušilo spaní jinak povolného německého obyvatelstva. Pojmy imigrant, azylant, ekonomický imigrant popř. kriminálně stíhaný cizinec se v německých médiích ztotožnily. Obyvatelstvu Evropské unii se vsugerovalo, že miliony příchozích a miliony na severoafrickém pobřeží jsou azylanti. Přitom pojem azylant - osoba na kterou se vztahují ženevské konvence - je prověřeny dějinami. Azylantem v pojetí dnešní vládnoucí kasty je každý, kdo chce přijít a podle tohoto schematu se změní dublinské dohody o azylovém právu. Z německého Die Welt jsme se dozvěděli, že BAMF (spolkový úřad pro migraci a uprchlíky) bude živit každého, kdo přijde, nic se nebude přezkoumávat. Část těchto lidí se podle vnucených kvót nasměruje do dalších unijních zemí.
   V německém zákonodárství, které po zpolitizování vládnoucí kastou, z justičního vrcholu padlo do bahna libo(zlo)vůle, platí klauzule, že pokud se během tří let imigrant nevykáže ze země (rozhodnutí BAMF), má právo v zemi zůstat v podstatě navždy. Politička Armin Schusterová: "BAMF přestal rozhodovat a azylové právo se nahradilo imigračním právem pro každého." Podle minulé praxe se právo na pobyt udělovalo až po šesti letech a v tomto čase musel BAMF několikrát přezkoumávat, trvá-li důvod k přiznání azylu. Německé mediálně prolhané deformace zákonů bruselští byrokrati přenesou na celou unii. Obyvatelstvo členských zemí to však neprobudí, prounijní partaje budou volit až do hořkého konce.     
 

Žádné komentáře: