sobota 5. srpna 2017

taxi

Teplí a psi..

Vyloučeni z náboženských důvodů ze stuttgartské dopravy. Německo dnešních dní se vymyká všemu myslitelnému v poválečné Evropě. Nacistická hrůza v kostýmech současnosti. Hrůza nejhoršího zrna, peklo nacismu je opět  operabilní. Nejprimitivnější možné konstrukce jsou validní v degenerovaném politiku Germánie.
   Z nějaké queer party se vracela ve Stuttgartu domů homosexuální dvojice mužů. Sexuální odchylka na nich nebyla patrná a přesto zkušené oko muslimského znalce (anebo skrytého v touhách) rozpoznalo okamžitě pravdu reality. Na Schillerplatzu. A taxikář k tomu, v údajně liberálním Německu: „Psy a teplé z náboženských důvodů neberu." Jeden z homodvojice, 48letý justiční úředník Amir Goltic z Karlsruhe je úplně konsternován. "Bylo to ponižující a urážlivé, nic takového jsem nikdy nezažil."
    Hlupák neopomine dodat politickokorektní hloupost: „Původ řidiče jsem nerozpoznal (rozpoznal, ale ve fanaticky levicově zeleném Švábsku by přišel o džob).“  „Nejsme přece v Afghánistánu, kdo zde žije, musí akceptovat, že zde žijí teplí a lesby“, sdělil tento chudák novinám Stuttgarter Nachrichten. A pokračoval: „Nechovám žádnou xenofobii, sám jsem z Bosny a jsem muslim.“
   On nenávist nechová, proč taky, on je statistická nula. Nenávist chovají ti ostatní, pro jejichž příchod horoval. A rozbijí mu hubu a pokud to neví, je větší hlupák, než by se dalo čekat. 
     Homosexuální svazy vesměs nereagují na tato fakta, veškerou energií věnují protestům proti katolické církvi a AfD (Alternativa pro Německo).
Komentáře v Stuttgarter Nachrichten.
Kai Knut Werner. Majitel taxi centrály se vyjádřil: „Murat Arslan (taxikář) říká, že něco takového se nestalo.“  Vrána k vráně. 
Marion Hartmannsweier taxikářka. Osla a muslima neberu z náboženských důvodů. 
Margit . Raději pěšky než s taxikem s muslimským šoférem.
Edeltraut. Ve Stuttgartu je bohužel většina taxikářů muslimů, řidičů autobusů též.. 

Žádné komentáře: