neděle 6. srpna 2017

krym eu

Odporné až nejodpornější..

Zprávy z bruselského centra. Tato mafie podprůměrných uvalila na Rusko další sankce. Sankce, protože  turbíny Siemens skončili na Krymu v nových elektrárnách. Dodávka turbín z ruských zdrojů by zabrala víc času. Obyvatelé Krymu a Sevastopolu nebudou závislí na ukrajinském vydírání, popř. přímém přerušení dodávek elektřiny.
   EU oznámilo, že proti zaměstnancům ministerstva energetiky budou nasazeny sankce. Kdo rozhodl. Jmenovitě. Který škrabák v Bruselu, aby se vědělo komu vděčíme za poloválečný stav s Ruskem. A aby mohl být po zásluze jednou odměněn.
    Tento chudák (nebo chudáci) to zdůvodnil: „Novými elektrárnami se Krym a Sevastopol stanou nezávislými na ukrajinských dodávkách elektřiny. Naruší to ukrajinskou suverenitu.“ Z tohoto prohlášení plyne celý zhoubný fundament na němž je tato mafiózní organizace založena. Absolutní závislost na německém unijním vedení, všichni otroky evropskounijní perverze. 
     Sankce uvalili proti zastupujícímu ministru energetiky Andreji Čeresovi a řediteli odboru Jevgeniji Grabčakovi. Nesmí do Unie a majetek se jim zabaví. Politruci v Bruselu ani netuší jak jsou směšní.
Komentáře čtenářů německého ET.
Leser. Prokletá EU – Rusové by obrovským způsobem pomohli Evropanům a Německu, pokud by už konečně namířili svoje rakety na tyto  diktátorské režimy a zacílili i na velezrádkyni. Přeji Rusku úspěch.  
Fred Mueller. Evropské odnože amerických globalistů si radějí střelí do vlastní hlavy, než by začali používat střízlivou část svého mozku a rozhodli ve prospěch Evropy. Omílají do nekonečna frázi „evropské hodnoty“ a jedním dechem opakují sankce, nátlak, vymýcení evropského obyvatelstva. Neuvěřitelné laviny lží. Nechci tuto Evropu.
GarNele. Nedivil bych se, kdyby Rusové (konečně už) zaútočili. EU – akronym pro E(uropas) U(ntergang) tj. zánik Evropy.
Ritter1303. Idioti v EU neví, že Rusko má turbíny a to nejlepší ve svých vojenských stíhačkách.
Egonsamu. EU = pohrdající člověkem, antidemokratická, korumpovaná, kriminální, ničící Evropu. Další otázky zbytečné.

     

Žádné komentáře: