pátek 4. srpna 2017

karel martel

Karel Martel přichází..

Zajímavou otázku si položil v Les Observateur Bertrand Hourcade. Kde je nebo kdy přijde nový Karel Martel a odrazí od evropských břehů islámskou invazi jako tenkrát kdysi. Každý příliv střídá odliv, známe z přírody. Evropská situace, co se týče imigrace, je na hraně nemožného a pokud se nic neudělá, pak dojde k odlivu brutálním a násilným způsobem.
    Schengenské dohody jsou velmi jasně formulovány: vnitřní hranice jsou eliminovány a vnější hranice EU jsou přísně střeženy. Dnes však Brusel nejhanebnějším způsobem porušuje schengenské dohody a protiprávně nutí země EU, aby přijímaly na svém území hordy ilegálních imigrantů. Některé středoevropské země jako Polsko, Rakousko a Maďarsko se brání této zradě a odmítají se sklonit před hanebným bruselským diktátem.
    Lid Evropy si nepřeje tuto anarchickou a divokou imigraci. Čím dál tím víc významných osobností zvedá hlas a pranýřuje bruselskou migrační politiku. Např. Hervé Morin: „Je nutné poslat imigranty zpátky do Libye a potopit převoznické lodi.“ 
  Starostka Říma Virginia Raggi: „Kapacita Říma se vyčerpala. Přišel čas naslouchat Římanům.“ 
   Křesťanští preláti východních církví poukazují dlouhodobě na nebezpečí muslimské invaze. Podobně maďarský arcibiskup Guyla Marfi a ghanský kardinál Monseigneur Turkson.
    Zvrátit tuto ubuesqní situaci není přitom vůbec tak obtížné. Stačí mírný úder a špunt vyletí z lahve. Viděli jsme to v Maďarsku po zásahu Viktora Orbána. Bohužel jeho vliv v EU je limitovaný.
     Zapatero, Renzi, Cameron, Holland: hodně se od nich slibovalo. S trochou odvahy mohli vstoupit do historie, když by nechali odvléct lodi s imigračním nákladem zpátky odkud vyjely, jako to udělal australský Tony Abbott s ilegální imigrací. Namísto toho se ukázalo, že tito politici nejsou nic jiného než trapní trpaslíci, kteří rychle zmizí v propadlišti dějin. Viděli jsme jejich sterilní a zideologizované reformy jako u Hollanda, anebo plané sliby. Navzdor tomu, že evropské národy projevují odpor k imigraci, političtí představitelé to úplně ignorují.
    Zachránce Evropy, jehož jméno vstoupí do historie, odvrhne veškeré ideologické pověry a blaho Evropanů mu bude zákonem. Politickokorektní lži nebudou mít v jeho Evropě místo. Bude muset být jiný než celá ta řada průměrných až podprůměrných politiků, kteří vládnou Evropou.
    Velká evropská postava, která přijde, se rozhodným detonačním úderem postaví proti bruselské klice, zastaví imigraci a nařídí vojenským lodím, aby vrhly zpátky pašerácké lodi, skutečným exulantům nabídne pomoc, ne na evropské půdě, ale v limitrofních zemích konfliktů.
     Příští vůdce Evropy bude prvním, který se odváží učinit to, co si většina Evropanů myslí a co zbytek světa bude rychle následovat.
    V době kdy všichni mají plné huby slova „právo“ nepřišel už konečně čas se zabývat právem Evropanů žít na svém kontinentě jak uznají za vhodné? 
    Ten velký příští Karel Martel se vysměje zákazům, hrozbám, lžím, odsudkům, zideologizovaným soudům a celé politickokorektní hydře, silný svým duchem a právem. On udělá pro evropskou soudržnost víc než ti současní, kteří ji vedou do pekla.

Žádné komentáře: