sobota 12. srpna 2017

halucinogeny

Radost až rána..

(Z německých televizně novinových zpráv. Samozřejmě po notné dávce halucigenů.)
Slovo vůdkyně: Evropskou unii s 500 miliony obyvateli musí posílit notná dávka imigračního influsu. Mou vedené společenství potřebuje nové mladé muže, již hotové. A převozníkům jako v pohádce v pondělí nasype padesát milionů (navíc k miliardám). Dozvěděli jsme se v pátek večer v německé a rakouské televizi. Vůdkyni viděl aplaudující německý národ korzující po podivném dvoře z prefabrikovaných cihel, které kdysi vyráběla Prefa Hrušovany národní podnik. Prošla se bezcílně dvorem obklopena třemi plešatými v poloúklonu. Dobře působil její dvojbarevný kalhotový kostým spolu s porobetonem z Prefy np. 

Zatím se neví co se už ví. Familien drama s hrůznými následky. V Altlindenau u Lipska nalezena v pátek ráno zabitá 35letá Afghánka ve vysokém stupni těhotenství, pravděpodobně provedl otec nenarozeného nožem. Poté vyskočil z okna, leží ve špitálu. Peter Kraus na tiskovém serveru phi-perennis v komentáři ke zprávě píše lichotivě o ČeskoMoravsku: „Stále větší hrůza v naší zemi. Mordy, smrtelné údery nožem, sexuální zločiny, ideologie, kterou nazývají náboženstvím míru. Byli jsme minulý týden v Čechách. Žádné zahalené hlavy, žádní násilníci z jihu, všude přátelští Češi.“
Berlín jásající. Musí to být šťastné město, každý den noví uprchlíci, každý den je pro co jásat. Tentokrát bývalý velký Al Gore představil po deseti letech druhý díl své velké pravdy, která pozastaví i trávící procesy. Ale jen na chvíli, pak líp chutná. Konec přijde v roce 2100. V Tatrách budou tsunami a moře se horkem odpaří, prostě bůh se rozzuřil, i led se bude vypařovat. Říkají nepřejícníci, že bývalý víceprezident se přidal k uprchlíkům, měl uprchnout ze země, kde panuje teror zdravého rozumu. V Berlíně sklidil ovace juvenilních všeho věku a všech pěti pohlaví.  Zelených, žlutých, rudých i černých partají. Všechny školy povinně, potěšit se s velkým vizionářem. Stranou zůstali reakční dvojpohlavní alternativní.
Velký den. Pro mufti-multi-kulti, píší velké evropské nábožensko-civilizační revoluci nepřející pi-news a pokračují. Přesídlovací zombie ve Štrasburku (má na mysli tamní evropské soudce) učinily velký krok směrem k zaplavení naší země ideologicky pomatenými zabijáky. Evropský soud pro lidská práva zastavil odsun extrémně nebezpečného islámisty z Dagestánu. Tento zamýšlel sebevražedným útokem dovést do nebe sebe a co nejvíc Němců. Spolkoví úředníci ho již transportovali na letiště, ale na žádost jeho advokáta evropský soud pro (lidská) práva rychle jednal.

Žádné komentáře: