pátek 25. srpna 2017

Beata Szydło

Beata Szydło: Merkelová a spol. jsou vinni ..

Šéfové zemí Evropské unie a především Merkelová, svojí migrační politikou, jsou zodpovědní za teroristické útoky v Evropě. Prohlásila včera v polském rádiu Beata Szydło. Předáci zemí EU jsou zodpovědni za dnešní i příští teror. Jejich migrační politika zvýhodnila ty, kteří nyní rozsévají teror v Evropě, řekla polská ministerská předsedkyně rádiu TVP.
   Evropa musí povstat z letargie a chránit svoje občany. Evropa nesmí mít žádný strach hovořit otevřeně o teroru a musí konečně nahradit politickou korektnost zdravým rozumem. Neexistuje žádná protihodnota (myslela jidášské groše z Bruselu) za níž bychom směnili bezpečnost polského národa. 
   Pro mě osobně je momentálně nejdůležitější nalézt partnery mezi evropskými elitami, které též mají zájem na skoncování s terorem. Polsko nepřijme žádného migranta muslima na svém teritoriu.
    Šéf polské bezpečnostní služby Pawel Soloch prohlásil, že toto rozhodnutí je správné a nutné. Muslimská menšina a v Katalánii je jich milion, je přirozeným podhoubím pro teroristy, řekl Soloch. Musí se najít řešení imigračního problému, ale tím nejsou povinné kvóty ilegálních imigrantů pro Polsko.
    Pouze Maďarsko a Polsko se nepoddalo evropskounijnímu diktátu a tyto země nepřijaly žádného ilegálního imigranta. 
Komentáře čtenářů ET ke zprávě.
Jorge Gallo. Ve východní Evropě žije dál evropský civilizační ideál, v západní Evropě je mrtev.
Hennen. Polská předsedkyně vlády má plnou pravdu. To jenom naše nepoučitelná levicově fašistická a Stasi vyškolená natvrdlá hlava v kancléřském úřadě pracuje na zničení Německa a celé Evropy. Dennodenně 24 hodin, aby dosáhla svého.  


Žádné komentáře: