pátek 11. srpna 2017

AfD sarsko bundestag

Laleh Hadjimohamadvali: Nevzdám to..

V tomto okamžiku má kandidátka AfD v hovoru s pi-news na mysli boj s německým fašizoidním režimem. Vypadá to, že proti kandidátce sárské organizace AfD do Bundestagu vyhlásil režim ústy svých mediálních nýmandů boj na život a na smrt. Nelíbí se jim. Na sněmu sárské AfD prohlásila, že islám je horší než mor. Prokurátor Saarbruckenu čekal právě na to, aby začal fachčit. Podpalování domů a aut nacistickými levičáckými hordami ho od šik-repas v restaurantu za rohem prokuratury nevyrušilo.
Paní Hadjimohamadvali jak se cítí člověk jehož německá média od Spiegelu až po Welt titulují protilidovým štváčem.
    Jako politička AfD jsem na podobné útoky zvyklá. Nechci na tím lkát. Nenechám se odradit od vysvětlování podstaty. Pokud se mi podaří zachránit pouze jednu dívku od vnuceného manželství, pak to vše k něčemu bylo. Co se týče tohoto konkrétního případu, počkám na sdělení prokuratury. 
Obviňují vás z urážky náboženské komunity. Můžete si vzpomenout, co jste na sněmu AfD přesně řekla?
   Na přesnou formulaci si nevzpomínám. Bylo velké vedro. Ale je mi jasné, že pár týdnů před volbami to německá média pěkně nafouknou.
Některé noviny se vás již na toto téma pokoušela interviewovat?
Mnohé. Odmítla jsem je, znáte to, tato média vytrhnou větu z kontextu, převrátí smysl.
A pozitivní feedback jste nedostala?
   Dostala, např. oficiální zastoupení „Kingdom Assembly of Iran“ mi vyjádřilo podporu, což mě velmi potěšilo.
Co napsali?
   Milá Laleh, vedeš úžasný boj. Nevzdávej to. Stojíš na vítězné straně a my exiloví Íránci jsme s tebou.  
Prvních čtrnáct let svého života jste prožila v Íránu, zažila jste islámskou revoluci, která vedla k pádu šáha Pahlaviho.
   Revoluci jsem prožila jako pěti, šestiletá. Viděla jsem jak ve jménu Alláha byly stříleni a mučeni lidé. Nemyslím to jako metaforu. Zažila jsem rozpad jedné civilizace a moji vlast katapultoval islám do středověku. Poznamenalo mě to až do dneška.
Lze srovnávat tehdejší situaci v Íránu s dnešním Německem?
   Určitě. Také tam lidé jásali. Pozdě poznali, že už je pozdě. Nebyla už šance zachránit zemi. Když vidím, jak razantně se Německo za pár let změnilo a srovnám to s Íránem, nalézám mnoho podobného. Když ti hoří dům, víš že musíš hasit. Nestojíš opodál a nepřemýšlíš...znáš totiž hrozné důsledky. A já znám důsledky islamizace pro civilizovanou zemi.
Mnozí v Německu sní o mírumilovném, tolerantním islámu. Jak důležitá je osvětová činnost skutečných uprchlíků ze zemí islámu, jako je vaše?
    Velmi důležitá, přesně víme, co to znamená tolerantní islám, když se dostane k moci. Osvěta o islámu v současném Německu sebou nese velká nebezpečí – člověk je společensky hanoben a vyhrožují mu smrtí. Ale když známky podobnosti jsou tak silně zřetelné, osvěta je důležitá. Poznání má velkou moc. Tuto moc potřebujeme, abychom zachránili zemi pro naše děti. Islamizované Německo nedostane druhou šanci.
Týká se to mužů i žen?
   Ano, ale žen ještě víc. V islámské zemi nemají žádná práva. Nemohou se rozvést, adekvátně nedědí, nemají práva na děti. Před soudem má žena poloviční hlas ve srovnání s mužem. Nesmí si najít partnera, často ani samotná opustit dům, nemluvě už o opuštění země. Částečně nesmí ani pracovat. Ženy jsou úplně závislé a bezmocné.
Proč právě tolik německých žen na nádražích vítají muslimské muže s teddybarem a květinami?
   Těžko říct. Možná mají ochranný instinkt? Právě proto chci tyto ženy informovat. Aby rozlišily skutečné uprchlíky od ostatních. Aby pomohly těm, kteří skutečně pomoc potřebují. A ne těm, kteří zde chtějí mít lepší život, aniž by pro to museli něco dělat.
Bude vaše osvěta honorována sárskými voliči?
   Ano, čím dál tím víc lidí nevěří tomu, co o AfD píší média. Dává mi to naději, že 24. září bude výsledek pro AfD mnohem lepší než si mnozí myslí.
Jste na zemské kandidátce na třetí pozici. Uvidíme vás brzy v Bundestagu?
   Pravděpodobnost je malá. Sársko je malé. Ale doufám, pracuji a modlím se každý den, aby byl dobrý výsledek.
Přejeme vám úspěch (žurnalista pi-news a všichni skuteční Evropané) 
 
Neobyčejně zajímavá analýza čtenáře pi-news, který se pojmenoval jako PCN.
    Je velkým problémem, že dnešní prokurátoři, soudci, učitelé byli vychováni generací osmašedesátníků, kteří po 68roku školu a univerzity socializovali. Myslím též ty, kteří dnes ovládají mediální scénu jako tisk, televize, rádia. Mají (prozatím) pevně v rukou manipulaci s veřejným míněním a výklad zákonů. Pokud se má někdy něco změnit, musí být tito lidé vyměněni. To je imperativní.
    Jde též o to, kdy se společenské kognitivní vědomí, které se znečistilo systematickým vymýváním mozků, může vrátit ke kritickému modu myšlení. Nepůjde to ze dne na den. Bezpodmínečně budou nutná opatření ve vzdělávacím procesu a institucích, je to generační úkol. Musí se nasadit opatření s odpovídajícím tlakem. Vytlačit hnis neznalosti a hedonismu z hlav odporných nástupnických (osmašedesátníků) generací. Nastupující generace na to ještě není připravena. Jejich hlavy pro tento úder nejsou ještě zralé. Postará se o to migrace, sociální a kulturní viry, předvídaná a šířící se islamizace a jiné poruchy.
    Dříve nebo později se zúží finanční prostor pro špásování na něž jsou dnešní 18-30 letí zvyklí. Platí to též pro vůdkyni této špásovací společnosti. Dojde s ní trpělivost. Kolaps nastane. Není otázkou zda-li nastane, ale kdy nastane. Pak se generace probudí.    


Žádné komentáře: