pondělí 26. června 2017

conservo lid

Kdy se už konečně ozve lid?

Michael Weilers na blogu conservo.wordpress. Co se proboha musí ještě stát, aby se se lid už probudil. Protesty na G20 v Hamburku zakázal místní soud. Proti rozhodnutí není odvolání. Bohatí a mocní se potkají, protesty se zardousí v zárodku. 
   Když svolají mítink patrioti, jako identičtí v Berlíně, okamžitě to doprovází blokády a neohlášené, ale státem tolerované, protidemonstrace. Žádný problém. Když se otevřou hranice nesčíslným tisícům ilegálů a kriminálníků za nimiž následuje teror a násilí, pak se tento stav prohlásí za bezalternativní.
   Pokud se někde shromáždí pseudoelita, prostor se neprodyšně uzavře, ostřelovači všude kolem, plno tajných a armáda v pohotovosti. Jednosměrka brimbrambor „demokratického“ státu funguje dobře. 
Vodu káží, vínem se ožírají
   Bezdětná kancléřka, občanům neustále žvaní něco o budoucnosti. Její trapný pohůnek, jinak ministryně obrany, jejíž děti (7) se přirozeně zdaleka vyhnuly armádě, místo toho, aby se zabývala obranou země, posílá vojenské jednotky všude možně do zahraničí, v rozporu s německou poválečnou tradicí.  
    Ministr justice, který je hyperaktivní ve špehování a kriminalizaci lidí na facebooku a WhatsApp, pro kriminální imigranty, včetně těžkých zločinců, má polehčující okolnosti a chápající úsměv. Ministr vnitra, který je červený od vzteklého opakování fráze, že si musíme navyknout žít s terorem a tisíce nebezpečných imigrantů se klidně promenují Německem.  
   Když máte takové politiky, nepotřebujete ani nepřátele. Ale horší než tito politici je lhostejný a neinteresovaný lid. Lid, který se necení, který je spoluviníkem tohoto šílenství a tuto politickou luzu legitimuje volebním rozhodnutím.
    Dá se ještě něco v této zemi zachránit, zvrátit hrůzné procesy, nebo to tak bude pokračovat neodvratně dál?

Žádné komentáře: