pátek 7. dubna 2017

trump asad tomahawk

Zatím 30000 příspěvků čtenářů. Zrození další politické nuly?

Evropskounijní vládnoucí luza se unisono domnívá, že Trump se zařadil do lajny, senátor McCain a spol. též. Něco podobného se dalo očekávat již před třemi dny, kdy senátor McCain vyšel Trumpovi vstříc a navrhl a prosadil v Senátu jednoduchou většinu při hlasování o soudci Gorsuchovi, což je pro Trumpa zcela zásadní. Bombardování bylo odměnou pro jestřába. 
  Zabíjení tomahawky a další krvavé lázně a totální chaos v důsledku oslabení Asadovy pozice aplaudující luze politicko korektních nevadí.
   50 lidí zahynulo při údajném chemickém útoku, který určitě neorganizoval prezident Asad, má vítězství na dosah a proč by něco takového vůbec dělal. Cui bono? Kdo z toho má prospěch? Určitě ne Asad, ale ti aplaudující tomahawkům a ti to taky s největší pravděpodobností organizovali. Na ně ať se obrací postižení chemickým útokem, byli loutkami v odporné komedii politicky ušlechtilých a korektních.
    A co Trump? Zklamal očekávání rozumných. Zklamal očekávání příznivců v USA a po celém světě a bez nich se může zařadit mezi skvadru politických nul schulz-merkel-juncker-holland-obama-papež a ekosocanka antimama GoringEckertová. 
    „Twitter.com/TrumpSuperPAC: I když se tajné služby mohly mýlit, něco se muselo udělat. Otevře to dveře pro Trumpa, aby se stal prezidentem všech. Média budou muset obrátit.“  Twitter prozrazuje kalkulaci v pozadí, média možná obrátí a klub politických nul ho vezme mezi sebe, ale co příznivci, kteří ho vynesli do Bílého domu?

    28000 komentářů čtenářů informace o tomahavcích v Breitbartu - pravděpodobně už expříznívců Donalda Trumpa.

Sanfordbill: Marco Rubio pro bomby, John MCCain cítí, že rovnováha je zpátky ve Washingtonu. Mr. Trump s těmito příznivci jsi na špatné stopě.
Alti: Trump má co vysvětlovat. To není to, pro co jsem hlasoval.
Fday: Řekl bych, že 90% z nás nehlasovalo pro něco takového.
A4547: US administrativa musí vysvětlit proč provedla tuto intervenci ve jménu amerického lidu.
Nemon: Začíná se to čím dál víc podobat neocon administrativě.
Bigdaddy: Domníval jsem se, že Trump je inteligentnější. Nyní už chápu kde bylo jádro sporu Bannona (asi proti bombám) a Kushnera (pro). Donalde Trumpe, žiji v Kalifornii, podporoval jsem tě a riskoval osobní bezpečnost. Nyní vidím, že nejsi lepší než ty předchozí loutky v Bílém domě. Je mi stydno. Trumpe tvá politická kariéra zemřela, budu těžce pracovat na tom, abys byl pryč z úřadu, stejně zarputile jako jsem pracoval na tom, aby jsi se stal prezidentem. Stupidní idiote.
Checkitout: Volil jsem ho. McCain a Graham by měli jít do basy za zločiny proti humanitě. Nevěřím ani vteřinu, že Asad je vinen. Jeb Bush v primárkách žvanil o tom, že Asad používá chemické zbraně. Neokonzervativcům je dobrá jakákoliv provokace, chtějí válku s Ruskem. Místo, aby vyčistil ten chlív v Bílém domě, jde proti všemu co ho vyneslo do úřadu.
SeauxWat: Je mi lhostejné jestli to Asad uděl či nikoliv, nemůžeme dělat světu policajty.
Nashusa: Proboha proč se pleteme do další muslimské katastrofy?
TheTruth: Mr. President, co jsi to udělal!
MrKrankle: Právě se stal normálním, tuctovým prezidentem.
GordonF: Opravdu si myslíš, že Asad má strach z tvých tomahawků? Jestliže odstraníš Asada, kdo zaplní vakuum. Americká národní bezpečnost byla ohrožena? Strategické zdroje byly ohroženy. Spojenecký stát byl napaden? Američtí občané nebo lodi byli vystaveny nepřátelským útokům? Syřané vyvíjí atomové zbraně? NE NE NE!
ATDATD a všechno v podobném duchu..


Žádné komentáře: