čtvrtek 6. dubna 2017

lauder petry afd

Mýlí se už dlouhou dobu..

Ronald Lauder je prezidentem světového židovského kongresu, kdysi majitel televize Nova, sympatie k tomuto dědici kosmetického impéria určitě nechová  Vladimír Železný. Lauder se vyjadřuje velmi podivně o německé Alternativě pro Německo (AfD). AfD je prý německou hanbou a doufá, že velmi rychle zmizí z politické scény. Podivné až odporné. Lauder asi neví o čem mluví, omámen kosmetikou, která nevoní, ale smrdí. 
  Které německé partaje Lauderovi konvenují? Zmerkelizovaná CDU prosáklá tradičním antisemitismem, která se z křesťanské demokratické strany proměnila v islámskou nedemokratickou stranu. Levičácká SPD, zelení, nebo jim blízký spolumajitel Spiegelu Jacob Augstein, který figuruje v přední pozici seznamu Wiesenthalova centra za antižidovské počínání. Prezident centrální rady Židů v Německu Josef Schuster před časem prohlásil, že mít kippu na hlavě je dnes v Německu nebezpečné. 
    Předsedkyně AfD Frauke Petry v die Weltu: „AfD je garantem židovského života v Německu - pokud není jediným politickým garantem budoucnosti Židů v časech lavinové antižidovské imigrace z islámských zemí“.
    CDU, SPD, zelení, leví atd. nezradily pouze německý lid, ale poprvé od druhé světové války záměrně zpochybnily židovskou přítomnost v Německu.
    Lauder bude překvapen, ale velká část německých Židů volí právě AfD, nepostřehl ve svých mrakodrapech, že na německých ulicích jsou opět k vidění nápisy „Židé do plynu“, píše na ET Cornelius Angermann. Např. židovský žák musel opustit berlínskou školu kvůli nebezpečné šikaně muslimských spolužáků, rabína s kippou na hlavě zranili atd. - záměrně importovaní antisemité z islámských zemí, pro které jsou všichni nevěřící lidmi nižší kategorie. 


Žádné komentáře: