sobota 8. dubna 2017

statistiky imigrace

Statistiky v pátek ráno

60% Evropanů se domnívá, že imigranti v pojetí Merkel-Juncker klanu jsou zátěží a ne přínosem pro evropské země. Zjistila to asociace Orb International ze vzorku 14000 Evropanů. Imigranti nabourají trh práce a zlikvidují zdravotní a sociální systém. Národy by podle většinového evropského názoru měly imigraci zabrzdit. 65% Evropanů jsou pro úplné zmrazení přijímání uprchlíků a imigrantů. V Bulharsku si to myslí 86% lidí, druhá je Británie s 80%.
   Na opačném názorovém pólu jsou Švédové a Španělé, 65% Švédů a 58% Španělů se domnívají, že imigranti posílí jejich zemi. Vysvětlení názorové patologie těchto dvou zemí je jednoduché. Švédové už dospěli do takového stupně demokracie, že se bojí i v anonymním průzkumu vyjádřit názor.  Španělé jsou vystaveni čtyřicetileté masáži levičáků a „progresívním“ v této zemi jsou i dveře na městské toaletě spolu s pomatenou Carmenou, starostkou Madridu. V zmatenosti smyslů navěsila tato bruja na madridskou radnici na Passeo Prado a všechny pobočky radnice obrovské plachty s nápisy „refugee welcome“. Super ošklivé a vzbuzuje to pocit, že jste před branami pekla.
    Nejpatologičtější evropskou skupinou v tomto ohledu je německá mládež do 18let, 80% mládeže se domnívá, že multikulti imigrační obohacení je na výsost žádoucí. Naštěstí u této části německé populace je jasné, že tyto nesmysly dál nepřenesou, přestali se totiž rozmnožovat. Jako živočišný druh to zabalili. Škoda mladých Němců? V 1932 mladé Německo volilo převážně AHitlera, naštěstí rozhodli ještě tehdy staří a prezidentem se stal Hindenburg.
   Fotograf Saudek dal v jednom zábavném TV pořadu německá mladá těla do uvozovek. Krásný mladík, magnet pro oko fotoaparátu, v uniformě SS ukopal k smrti někde v centru Prahy starého žida.  Nyní jejich mladí následníci obšťastňují Evropu multikulti obohacením. 
    

Žádné komentáře: