neděle 9. dubna 2017

giovanni sartori

Giovanni Sartori – princ v sociálních vědách

92letý Giovanni Sartori, jeden z největších politologů a sociologů přítomnosti zemřel. Profesor nejprestižnějších amerických universit Stanford, Yale, Harvard aj. Byl Kissingerovým přítelem, Obama byl jeho žákem, respektoval ho i Ronald Reagan o němž řekl: "Neměl vysoké vzdělání, ale úžasný politický talent a výjimečný praktický rozum". V nedávném hovoru s il Giornale o islámu.
Profesore, čelíme islámské invazi?
   Invazní vlna z islámských zemí se musí zarazit, islám nelze integrovat do evropské tradice. Říkám to řadu desetiletí.

Jste pravičák..
   Levice, pravice, nezajímá mě to. Důležitý je smysl pro realitu. Studuji ty věci celý život. Snažím se pochopit politické, ekonomické a etické mechanismy, které řídí vztahy islámu a Evropy, abych mohl navrhnout řešení té katastrofy, které čelíme.
Jaká katastrofa?
   Tvrzení, že lze mírovým způsobem integrovat obrovskou komunitu muslimů, věrnou teokratickému monoteismu, která odmítá akceptovat separaci politické a náboženské moci – katastrofální iluze. Tato nesmyslná fantazie povede k válkám čím dál tím otevřenějším a současnějším.
Proč?
     Islám po třicetileté přítomnosti v západní Evropě odhalil pravou tvář. Jeho adepti jsou ochotni se vyhodit do povětří, a to pomocí nejmodernějších technologií. Islám se nevyvíjí, jde o teokratický monoteismus formovaný v 7. století, zcela nekompatibilní se západním monoteismem. Po vítězství Vídně v roce 1683 se tato realita ignorovala a čelíme jí s novou silou dnes.
Nelze kohabitovat?
    Ne, západní společnosti jsou založeny na suverenitě lidu, islám na suverenitě Alláha.
Integrace muslimů do naší společnosti není možná?
    Od roku 630 nezná historie jeden případ muslimské integrace do nemuslimské společnosti. Podívejte se na Indii nebo Indonézii.
Ve svých zemích muslimové žijí pod suverenitou Alláha bez problému, zatímco na západě..
     Muslimský imigrant na západě se stále ztotožňuje s tímto principem a odmítá západní etické a politické principy, nemůže se integrovat. V Anglii nebo Francii je třetí generace muslimů ještě fanatičtější a víc násilná než ty předchozí.
A multikulturalismus?
     Co je to vůbec multikulturalismus? Nesmysl, nic takového neexistuje. Levice, která s tím termínem operuje o islámu nic neví. Jejím diskursem je ignorantství. Číňané jsou Číňany několik tisíc let a perfektně v našich městech kohabitují i se svými zvyky a tradicemi. Podobně Evropané židovského původu. Nikdy ne muslimové. V soukromém životě ať si věří čemu chtějí, ale politicky musí akceptovat naše zákony a lidovou suverenitu, jinak nemají na západě co pohledávat.
Jestli někdo z levičáků uslyší vaše úvahy, prohlásí vás za xenofoba.
   Celá levice je skandál. Jsou zbabělí a ztratili původní ideologii, aby zůstali „progresívními“ zaštítili se hanebností typu „hranice všem otevřené“.
Co dělat?
     Respektovat zákony a pravidla. Imigrace do Evropy již dál není únosnou. Každý migrant musí mít vízum, dokumenty, jasnou identitu. Ilegálové musí být odsunuti zpátky do svých zemí. Ti kteří zůstanou nemohou dostat volební právo, jinak muslimové vytvoří nebo ovládnou politické strany a v důsledku jejich vysoké porodnosti budeme ztraceni, během pár desetiletí to tu všechno ovládnou. Staneme se menšinou ve státě ovládnutého šarií. Žil jsem třicet let v USA, měl jsem všechna práva kromě volebního a nevadilo mi to.
A co masívní transfer imigrantů po lodích?
    Každá urgentní situace má své etapy. Jsme v poslední etapě: válečné. Jsme napadáni a aby bylo jasno musíme se bránit všemi zbraněmi, které máme k dispozici – letadly, torpédovat je atd.
Co to říkáte?
   Říkám, že jsme ve válce kdy druhá strany nerespektuje teritoriální vody. Pošleme letadla k libyjským břehům, potopme lodi v přístavech. Je to jediná reálná možnost jak je odradit od invaze do Evropy. Po dvou, třech útocích přestanou.
Pro některé intelektuály je západ vždy viníkem.
  Jsou stupidní, sebedestruktivní. Inkvizice byla tragedií, ale toto fanatické období západ před staletími překonal. Ne tak islám. Není schopen evoluce. Je to svět bez pohybu, nikdy nevstoupil do industriálního věku, ani ty nebohatší muslimské země. Mají obrovské bohatství v ropě, ale nic nejsou schopni vyrobit, všechno musí dovážet. Symbolem jejich civilizace je bazar.
Podle některých teoretiků mezi civilizační kontakt obohacuje?
    Pokud existuje vzájemný respekt a vůle k soužití. Jinak nemůže jít o obohacení, ale o válku, kde nejmocnější zbraní je demografie, totálně v jejich prospěch.    
A Evropa?
   Už neexistuje. Nikdy jsem neviděl stupidnější instituci než je Evropská unie. Favorizuje masovou imigraci, devastuje evropské ekonomie a celou Evropu to dovede do nezaměstnanosti a chudoby.
Evropa podle vašich představ?
   Konfederační, složená jen z původních sedmi zemí. Aktuální EU složená z 28 zemí a 28 jazyků je nesmyslem, nic neví o islámu a je totálně neschopná obrany, je směšná a nezodpovědná.
Jak to s islámem v Evropě skončí?
   Máme lidské bomby, islámské mučedníky – svědčí to o tom, že se blíží vyvrcholení.


48 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Je to vynikající rozbor a mělo by se to dostat ke šem evropanům a ihned

Anonymní řekl(a)...

Zatim nejpresnejsi komentar k soucasne situaci ktery jsem cetl. Tom

Unknown řekl(a)...

a co na to Slávek Sobotka?

Anonymní řekl(a)...

Úžasný rozbor, doporučuji přečíst všem!!! To je ta pravda.

Anonymní řekl(a)...

Bohužel obrovská pravda. Vznik EU je největší neštěstí Evropy. Rychle, pokud to ještě jde zavřít hranice.

Unknown řekl(a)...

To naši vítači a havlisti po přečtení nevydýchají.

Anonymní řekl(a)...

NAPROSTÁ OPRAVDA, CHTĚLO BY TO VYSTOUPIT Z EU A MOBILOZOVAT LIDI, KTEŘÍ JEŠTĚ NEZTRATILI ZDRAVÝ ROZUM.

Anonymní řekl(a)...

nezbývá,než vytvořit obrovské domobrany, svrhnout vlády, začít vytlačovat vše muslimské z Evropy, pokud tedy již není pozdě.

Anonymní řekl(a)...

stoprocentně se měly ty lodě poslat ke dnu i s nimi...

Anonymní řekl(a)...


Na co existuje EU,když není schopna chránit své občany a není schopna chránit své hranice,třeba i silou? Výchozí článek jasně říká,co nás a naše potomky čeká!Každý národ má svoji rodnou zemi.Ať si doma udělají pořádek a neotravují v EU.Nejsou to žádní chudáci.Jedná se o postupnou okupaci a zotročení občanů Evropy.Toto chce EU?

Anonymní řekl(a)...


Tak už konečně kurva vezměme vidle a lopaty a pojdme ty Sobotky pobít,udělejme to pro záchranu našich dětí a vnuků

Unknown řekl(a)...

Je smutným paradoxem naší "svobodné" doby, že to co pan Sartori říká a formuluje lze poměrně snadno vymyslet, většina lidí na to denně přichází sama. Problémem téměř nepřekonatelným je takové poznání zveřejnit. Média jsou v děsivém stavu, zvláště ta veřejnoprávní. Zbývá tato samizdatová forma. Denně máme z České televize výplach mozků, naprosto neomalený, žaludek pobuřující, podporovaný žvanily kterým je dáván plný prostor. Na demokracii rezignovaní lidé, viz například současná Francie, znechuceně nejdou k volbám. Jak asi vypadá takový soumrak před vznikem občanské války? Co všechno si lidé nechají líbit? A nad tím přiblblý a servilní redaktor ČT stráví při výročí smrti parašutistů/atentátníků hodinu snahou o "vyprecizování" výraziva k této události, tolikrát historicky překroucené podle potřeb té které politické garnitury.

Unknown řekl(a)...

Áno, presnejšie to asi ani nejde pomenovať, tento článok presne opisuje celú situáciu okolo EU a Islamu. Ak chceme v kľude žiť a vychovávať svoje deti a vnúčatá, tak by sme mali brať vážne tieto riadky. Veľa ľudí tvrdí že, EU je zlo, z ktorého treba čím skôr vystúpiť, Briti to pochopili. Myslím si že sme zvrchovaný a hlavne sebestačný štát a nepotrebujeme k tomu diktát EU.

Anonymní řekl(a)...

Abychom dokázali zvrátit vývoj událostí, je potřeba o islámu vždělat 10% populace - viz. https://whaticando.today/cs Šiřme a vždělávejme se!

Nebuďme srabi! řekl(a)...

Co furt chcete, kurva, řešit??? Vždyť máme každé 4 roky možnost to udělat ve volbách!!!
Nejsme schopni si ani zvolit pořádně svoje zástupce! Tak co furt řvete? Máme, co jsme chtěli a patří nám to! Kvůli tomuhle, jsem ale s klíčema nezvonil! Každej furt čeká, že ho establishment snad někdy taky pustí k "lízu", a tak všichni maličko s nimi kolaborujeme - co kdyby ...
Je to stejné, jako za komančů - jsme srabi!!! Kdo chce žít jinak, nezbude mu, než emigrace, ale jen za cenu, že přijde o spoustu pohodlí. Protože do multikulti absurdistánů se emigrovat nedá. To můžeš zůstat zrovna tady!
A končím. Jen ještě maličkost, podstatná, na konec. Největší náš problém je, že se bojíme toho, co kdyby tady, náhodou, zavládl pořádek. viďte, ruku na srdce ...
Pokud chceme něco změnit, musíme se nejdříve stát svobodnými občany, tím osvobodit i rodinu. Dokud budeme nevolníky státu, nemáme sebemenší šanci. Začněte chodit k volbám a volte jinak!!! Zatím vítězí nájezdníci, nám se utahuje obojek a oni se chechtají. Stát vytváří jedeno omezení za druhým a to já nechci. Já se nebudu přizpůsobovat nájezdníkům, oni se musí přizpůsobit nám. Zatím ale, nás mají na lopatě. Počkám si na výsledky voleb, a pak se rozhodnu, kde chcípnout.

A teď se klidně podepíšu.

Jaromír Pauliš, důchodce

P.S.
Nabízím řešení.
Volit tak, aby bylo možno změnit systém zastupitelské demokracie, na demokracii přímou = švýcarského typu. Potom pomocí všeobecných referend postupně změnit Ústavu a v ní státoprávní uspořádání na spolkovou zemi (Čechy, Morava a Slezsko) a dále dle švýcarského vzoru. Zavést povinný vojenský výcvik, jako mají Švýcaři, čímž vznikne i Národní garda na obranu státu. Každý absolvent vojenského výcviku má doma svoji zbraň i se střelivem!!! A dále dle nové Ústavy, která by vycházela z více než 700leté zkušenosti Švýcarů.
Má to však jeden háček. K tomu je potřeba mít "dospělé" občany - s velkým "o". Nezaměňovat za "uvědomělé", to už jsme tady jednou měli.
Já mám jasno a vy? Na ulici to navyřešíme, jedině volbami. Na občanskou neposlušnost oni mají dost pitomečků, kteří nás zašlápnou, jako červy!!! A na to také čekají. Jedině nenásilná forma má šanci. Je třeba využít demokratické prostředky, dokud je ještě máme. Jak píše výše citovaný vědec, šaríja tohle neumožňuje!!!

Miroslav Žítek řekl(a)...

Nesmyslná řešení, jako zastavit milionové masy násilím jsou stařeckou utopií. Zrušení existující EU není v silách jednotlivých států a řekněme si upřímně ani v jejich ekonomickém zájmu. Jediná cesta je změna organizační struktury EU, stanovení přesné právní suverenity jejích členů (což pánové Klaus a Zeman při vstupu totálně podcenili) a podniknutí systémových (nevojenských) kroků na územích produkujících migranty. Předpokládá to ovšem sjednotit pro tyto kroky dostatečnou část Evropy proti zájmům zakládající sedmičky, což je úkol daleko těžší, než líbivě křičet vystupme z EU, ochráníme se sami atp.. Začít musíme my sami, v říjnu ve volbách. Žádné slibotechny typu Babiše a Okamury nám nepomohou, protože to neumí. Levicové strany se musí semknou a postavit za zájmy naší země, nedohadovat se o EU, NATO a podobných nesmyslech, ale řešit doma i ve světě existující problémy. EU není jen o řešení povinností, ale hlavně o právech jejích členů.

Anonymní řekl(a)...

VÁŽENÝ Jaromír PaulišI, PANE důchodce
MÁTE VELICE VYHRASNĚNÝ NÁZORY SKTERÝM SOUHLASÍM ,AŽ NATO ,ŽE ČESKÁ REPUBLIKA NEPOTŘEBUJE
ŽÁDNÉ VOJSKO KDYBY NĚCO VYPUKLO -TAK CELÁ EVROPA JDE KE DNU! ATED K POLITICKÉ SITUACI ANO VŠICHNI NADÁVÁME A KDYŽ JDEME VOLIT NECHÁVÁME SE OPÍT ROHLÍKEM
"STAČILO BY ABY SE UDĚLAL ZÁKON, KDYŽ CHCEŠ BÝT POLITIK,PODEPÍŠEŠ PROHLÁŠENÍ
NEBUDEŠ KRÁST PODVÁDĚT JINAK PŘÍJDEŠ O VŠECHEN MAJETEK A DO BASY!
A JESTLI BUDE NEBO NEBUDEŠ DOBRÉJ- TAK MAXIMÁLNĚ
BUDEŠ VYKONÁVAT FUNKCI 5LET! ABY JSI SI NEZVYKL JAKO
KALOUSEK A SPOL.ŽE V POLITICE BUDEŠ DO SVÉ SMRTI!!!!
JEDEN ZÁKON BY VYŘEŠIL VŠE

Mary řekl(a)...

Wanda
Myslím si, keby sa nebola rozbila Ceskoslovenská republika,prípadne keby sa bola spojila Vyšehradská štvorka, nemuseli sme vstupovať do NATO a Europskej ônie, ktorí nám zviazali ruky viac ako RVHP a Varšavská zmluva. Možno by sme zili skromnejšie, ale vo vačšom pokoji a nezávislosti. Anglicko nám vnutilo svoj jazyk ako dorozumievací, strácame národnu identitu naše deti nepoznaju pekné obyčaje svojich predkov, národné dejiny, spisovateľov, ktorí by pri menšom utlaku boli hodni Nobelovej ceny. Kvôli rôznym projektom sme si zničili prenádhernu prírodu a ešte máme prijímať kultury oveľa nepriateľskejšie ako v ranom stredoveku pri sťahovaní národov. Moja mať sa dožili 97 rokov, pri zdravej pamati. V českej škole sa naučili na základnej škole vyše 400 slovenských ľudových piesní + české a iné. Koľko slovenských piesní vie Tvoje dieťa?

Anonymní řekl(a)...

A co na to zmanipulovaní a bůh ví kým ovládaní a placení šéfově evropských vlád? NIC. Takže dospějeme k otevřené válce mezi muslimy a zbytkem světa, jenže čas ještě nedozrál. Kdopak asi na tohle čeká a mne si ruce? Že by soudruzi z Bildebergu?

Anonymní řekl(a)...

Evropa podle vašich představ?
   Konfederační, složená jen z původních sedmi zemí. Aktuální EU složená z 28 zemí a 28 jazyků je nesmyslem, nic neví o islámu a je totálně neschopná obrany, je směšná a nezodpovědná.
Pod tohleto se podepisuji, přeci není možné z jednoho centra řídit 500 milionů občanů, že?

Anonymní řekl(a)...

To si myslí prakticky každý vzdělanýá člověk v Evropě, co říká, pokud jde o současný stav v té nezvládnuté invazi. Že se nezvládla, je jasně vina těch, co je pouštěli do svých zemí baz kontroly. Ale jeho názor na Evropu,jako by se 28 míst nedomluvilo a sedm ano, je tak nelogický, že se tomu u něj, vědce, divím. Navíc, není možné převracet důsledky dějin. Nedobrý stav EU je dán tím, že jsou v čele její administrativy naprosto nevhodní lidé, zřejmě kariéristé, kteří naprosto nesmyslně si myslí, že jsou výš než přesedové vlád. To by se mělo radikálně změnit a byl by pořádek. Musí být vyloučeno, aby se v Bruselu někdo povyšoval nad předsedy vlád. Nesmí se narušovat zodpovědnost předsedů vlád za podobu Unie.

Jano + M řekl(a)...

Plne sa stotožňujem s p. I.Hronom. Bohužiaľ ani na Slovensku sa človek nedozvie celú pravdu a potom nutne musí byť náchylný na prijatie tej inej pravdy z iných zdrojov. Keby si každý politik uvedomil, že islam nie je o spolužití s iným náboženstvom, tak by snáď ich rozhodnutia za niečo stáli. jano

Anonymní řekl(a)...

K tomuto článku nelze nic dodat, je to prostě pravda,perfektní úvaha a zhodnocení současného stavu. Nejvíce mě štve, prolhanost našich politiků a že jsou schopni zaprodat vlastní národ a poklepání na rameno v Bruselu.

Anonymní řekl(a)...

Kde to tenhle chytrej pan vzal? V USA? Vi vubec, jak to chodi v Tunisu, Turecku, nebo treba i v nasem evropskem Bulharsku, kde sou vsude pohromade muslimove i krestani bok po boku jako bratri a slavi spolu svatky? A pokracovat bych mohl dal. Ja, krestan, mezi muslimy vyrustal. Skutecny muslim je dobrotivy a mirumilovny vzneseny clovek. To vim z vlastni zkusenosti. Libit se vam to asi nebude, ale je to tak. Samozrejme, ze ti co skodi musi byt likvidovani, protoze to neni muslim, to je zruda za kterou se kazdy muslim stydi. Kazdeho peclive proklepnout, nez je sem pusti, bez dokladu totoznosti a nebo radneho overeni nikoho nevpoustet. A nehazejte vsechny do jednoho pytle- uvedomte si nase, tedy evropska\krestanska priserna zverstva pachana ve jmenu sv. krize, na muslimech i na nasich, hromadne upalovani zen "carodejnic", 1. svetova, 2. svetova... Kazdy necht si nejdriv zamete pred svym prahem. Hlavne neblbnete!

Anonymní řekl(a)...

No, už Marco Polo povedal, že bojovný muslim odrezáva nevercovi hlavu a mierumilovný mu drží nohy. Tí mierumilovní muslimovia len nepoznajú svoje posvätné texty, ako Korán, Síru (život Mohameda, vydal CSPI Brno)a Sunu. Až sa dozvedia, budú budú musieť šlapať, tak ako mierumilovní Nemci za Hitleera, ktorí sa potom dopúšťali zverstiev.
Veľmi dobrú analýzu Mohameda a Islámu podal Aí Sína vo svojej knihe "Jak porozumět Mohamedovi a muslimům"
Nelietať v oblakoch, pretože ich ideológia je oveľa horšia ako mal Hitler, Korán je bojový program ako ovládnuť svet a Mohamed bol psychopat a jeden s najväčších zločincov v histórii.
Už jeho mladá žena Aiša mu raz ironicky povedala, ty sa máš dobre, všetky tvoje priania Alah hneď plní.

VlaSo řekl(a)...

Islám usiluje o svou světovládu, o porobení a vyhubení ostatních, tedy o genocidu ostatních. Deklaruje nadřazenost Muslimů nad ostatními, nadřazenost mužů nad ženami. Je vrcholně dogmatický, nepřipouští kritické myšlení. Islám je tedy fašismus, protože naplňuje všechny význačné znaky fašismu. Oproti minulému německému fašismu je navíc nekřesťanský, tedy mnohem horší, než byl ten německý. Nevěřící v Alláha nemá žádná práva, ani právo na život. Pro Muslima nemá život nemuslima žádnou cenu. Je to extrémní nábožensko - společenský systém, zahrnující vše nejhorší, čeho je společnost schopna. Vítězství Islámu by byl konec naší civilizace. EU se zvrhla tak, že k tomu směřuje. Řešením však není vystoupení z EU nebo zánik EU, protože evropské země se islámskému fašismu ubrání, jen když bude Evropa jednotná. Řešením tedy je potřebná změna EU a toho nelze dosáhnout jinak, než volbami v jednotlivých zemích. Musí však být jasné, o čem se bude volit, volby nesmí být mediálně ani jinak zmanipulovány. Věci musí být nazývány pravým jménem, zejména fašistický charakter Islámu nesmí být zamlčován. Mediální manipulace dnes rozhoduje o všem a dokud se lidé nenaučí mediální manipulaci odolávat, nedosáhnou ničeho a Evropa, náš svět a naše civilizace se zhroutí. Nemáme k tomu daleko, protože udržení našeho světa a jeho záchrana před Islámem není v programu současného vedení EU a Islám, usilující o ovládnutí našeho světa, je ve velké ofenzívě.

Unknown řekl(a)...

Vcelku dokonalý rozbor. Následuje řada nářků, ale nic konkrétního. Začněte konat něco konkrétního, řekli bychom smysluplnějšího. My jsme sice dříve narození, ale proti chudobě důchodů sbíráme souhlasné podpisy pod Petici za vznik hnutí za Důstojné stáří. Pokud má kdokoliv odvahu - jak se v komentářích vytahuje, přidejte svůj podpis pod zmíněnou Petici. Bližší najdete na www.dustojne-stari.estranky.cz Petice je ku stažení po nadpisem Nebát se a nekrást. Kontaktní adresa hnutí: sokol.jan19@gmail.com Děkujeme, i nadále přivítáme další přátele.

JanaCZ řekl(a)...

Křižácké války, ano, upalování čarodějnic, ano, máte pravdu. Ale jaký se tenkrát psal letopočet???

Anonymní řekl(a)...

Naprostá pravda. Okamžitě odejít z EU a uzavřít hranice.

Anonymní řekl(a)...

To co nedokázal Hitler s tanky a děly, dokázala Merkelová kecy a sliby! a politika a náboženství rozděluje lidi, bez rozdílu přesv!ědčení

Jaroslav řekl(a)...

Vážení, co se tu napsalo je jedna veliká pravda. Ale.... Evropa vymírá!!!, a tady vidím největší nebezpečí pro Evropu. My jim ten náš prostor přímo nabízíme!!!

DENIS řekl(a)...

Ach jo, bezmocná lína EU plná trafikantů a namachrovaných bonvivánů včele se šéfem neschopným Junckrem. Už ho měli dávno vyhodit. Taková dobrá myšlenka a takový neschopný moloch se tam usadil, jen pro velké peníze, ne pracovat pro Evropu. Můj návrh , snížit počet poslanců v Bruselu na třetinu a hlavně snížit všem odměny na třetinu! Už se tam nepoženou parazitní trafikanti
Současní zástupci v EU neumí řešit krizové situace: ekonomickou invazi, líní neboť neuhlídali prolhané líné Řeky (ti ani invazi imigrace nečelí), neakční drahé NATO co nás nechrání, ale chtějí víc peněz, prý nebezpečí v Ruska a jiné žvásty a americká demokracie.
Volbami to řešit ? Utopie ! Není koho. Když např. tvrdou ruku, pracovitého úspěšného podnikatele co chtěl dát i náš stát do pořádku ostatní politici nestoudně vyštvali ? Jen změna systému zastupitelské demokracie a ústavy ! Snad ? Východisko nevidím, jsem z toho všeho nešťastný. Jen mně stále šokují omezení politici co neustále opakují fráze o evropských hodnotách, humanismu pomáhat všem, multikulturou atd. Skromný vzdělaný pan profesor Sartori jim to zde řekl dobře. Škoda že to není povinou četbou nevzdělanců v Bruselu, evropských politiků, "sluníčkářů", kavárenských intelektuálů od Prahy po New York.

Unknown řekl(a)...

Souhlasim. Ale prosim o zdroj, odkud je článek převzatý.

Unknown řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Anonymní řekl(a)...

Podle proroctví královny ze Sáby, která tyto události předpověděla, mají možnost zvrátit situaci do normálu ženy. Nesdělila však jaké ženy. Podle mého názoru by to měly být zejména muslimské ženy, pokud by přestaly být služkami svým mužům. Jedině změnou myšlení muslimů lze docílit změny jejich konání. Zlo plodí opět zlo, už tolikrát se to v historii opakuje.....a je to tu zase. Musí se stát něco jiného, překvapivého, nečekaného, na co nebudou umět hned zareagovat. Ale taková změna, která bude trvalá a která zkvalitní i jejich život a tím přestanou být dobyvační a lační po odplatě (asi mají z minulosti důvod). Ale Slované, mezi které patříme, se dobyvačných válek neúčastnili. Slované by se měli opět spojit......

Anonymní řekl(a)...

Státe ! Zační ihned jednat v zájmu lidí, které máš na starosti ! Jinak ti zakroutíme krkem ! Ano, přesně tak, jak to udělali ruští bolševící s carem a Kerenským !

Anonymní řekl(a)...

To je ten správný pohled na situaci do které se evropa dostala, tím by se naši volení zástupci řídit, nic lepšího jsem k migraci nečetl.

Anonymní řekl(a)...

Jedine reseni je vezneni techto muslimskych radikalu s divokymi prasaty,ktere Zlinsko muze zasobovat.V pripade sebevrazednych atentatniku tela jejich pohrbivat s castmi prasat.To je jedine co je zastavi.

Anonymní řekl(a)...

Měli jsme oplocenou ochranu státu. Měli jsme armádu, která hlídala hranice, ale i pomáhala při katastrofách. Stali jsme se druhořadou zemí, o které rozhodují Němci. I název modelu Škodovky musí být muslimský, abychom získali náklonnost našich likvidátorů.
Může mi někdo vysvětlit, na co NATO, když místo ochrany, nahání slimáky do Europy. To jsme se všichni již pomátli, že to nikdo nevidí?

Jiří Panda řekl(a)...

Jsem mile potěšen, kolik rozumných čtenářů zde vyjevilo svůj názor na islamizační vlnu v Evropě. Ano, je to přesný popis toho, co se děje, a také nástin toho, co by se udělat nyní mělo. Problém je, koho volit, když vysloveně vyhraněné názory bez přívěsků má jen Tomio Okamura s SPD.

Anonymní řekl(a)...

L.V.
A pro TO je budu volit

Anonymní řekl(a)...

A pro To jsem je volila.

Anonymní řekl(a)...

Radši se odstěhoval do Vyškova.

Anonymní řekl(a)...

Tohle je naprostý nesmysl, který všechny muslimy hází od jednoho pytle. Potkala jsem spoustu muslimů, kteří jsou slušní moc milí lidé a naprosto integrovaní do společnosti. V ČR žije už několik desetiletí kolem 10 tisíc muslimů, kteří jsou plně integrovaní a nikdo s nimi neměl žádný problém. Sdílení podobných článků pak vede k zjednodušování problematiky na černé a bílé a k masové hysterii, která jen pomáhá populistickým stranám se vytáhnout k moci.

Anonymní řekl(a)...

Ráda bych sdílela článek, ale potřebuji znát zdroj, kde a kdy byl publikován originál. Prosím, mohli byste ho dohledat? Když čtu jen překlady, nejsem si jistá, jestli jsou dobře přeložené, jestli si text třeba někdo nevymyslel... Děkuji!

Jarda Sokol řekl(a)...

Fantastové, spoléhat na volby a odvolávat se na ně je to stejné jako věřit na Mikuláše. Většina politiků nemá páteř a jsou poplatní svým zrádcovským tajným spolkům. A ti co páteř mají jsou často nezvolitelní, protože celý dnešní svět je prohnilý a zkažený. Je nutné DONUTIT současnou vládu, ať je to kdokoliv, aby znovu oplotila hranice a dala tam vojáky s kulometama. Ano, bombardovat přístavy. Že je jich příliš mnoho? No jistě, vždyť je to celá armáda, vycvičená hlavně k šarvátkám a k násilnostem a k tomu i vyzbrojená a my jsme ve válce! Copak to svými televizí-zabedněnými mozky nechápete? My jsme pod válečným útokem! Je nutné si všímat, že v našich městech je jich víc a více a je nutné neustále proti tomu protestovat (u vlády i v EU), hlavně písemně, aby o tom byl doklad! Dnešní extrémní byrokracie závisí na dokumentaci; všecko má své příjmové, pořadové a jednací číslo a hlas lidu má stále ještě svou cenu. Ti tam nahoře vám to pochopitelně nepřiznají, ale ve skutečnosti se našeho nesouhlasu bojí. Muslimové jsou nezměnitelní a zkoušejí okupovat Evropu (a možná celý svět) již 1400 roků. Dokázali zničit námořní obchod, zplundrovat co se dalo, zavraždit 250 milionů lidí a znásilnit Španělsko na 700 let. Nemůžou jinak, jejich kult vydávaný za "náboženství" jim PŘIKAZUJE bojovat proti nevěřícím (giaurům) OHNĚM A MEČEM. To by mělo říkat všecko o jejich "mírumilovnosti". Protože jsou to obřezanci, tak nemají schopnost myslet dál než je 3. čakra - zjistěte si co to znamená. A na JEJICH ŽENY, ty to za nás určitě nevytrhnou. To určitě není co měla královna ze Sáby na mysli, když toto prorokovala. Tam, kde je muž od dětství učen bít ženu, považovat ji za domácí zvíře a kde ji smí i beztrestně zabít, tam nic nepořídíte. Spíš by se dalo usoudit že ono proroctví říká, že až nás Muslimové totálně okupují, až znásilní všecky naše ženy, pak ty děti, co z toho vzniknou se jednoho dne v daleké budoucnosti proti nim vzbouří a vyženou je, protože budou mít v sobě jejich bojovnou krev a nejen tu naši zbabělou. Ostatně toto už se v historii stalo při nájezdech Avarů a Tatarů - zjistěte si to.

Spoléhejte vždy a jenom na sebe a jednejte podle toho. Každý jedinec má hlas, hlavu, ruce k psaní a k boji - to je naše záchrana. Ti co toto nepochopí tak budou snít dál o mohutné pomoci mimozemšťanů anebo všech svatých, budou plakat a prosit všecky dokola jako ti žebráci, vystavovat na odiv své rány a předvádět světu své utrpení a nikdy to na nic nebude.

Anonymní řekl(a)...


Neuveriteľné, že všetkým stačí k overeniu autentickosti rozhovoru veta:
V nedávném hovoru s il Giornale o islámu

Prečo autor prekladu neuverejnil odkaz na originál článku, čo je v dôveryhodných médiách bežná prax?

Pretože ide o názor anonymného autora vložený do úst významného politológa a teoretika demokracie Giovanni_Sartoriho. Takto dosiahne väčšiu váhu svojho názoru :-)

https://sk.wikipedia.org/wiki/Giovanni_Sartori

Unknown řekl(a)...

https://www.megaknihy.cz/odborna-naucna/96161-pluralismus-multikulturalismus-a-pristehovalci.html?utm_ce=ns

http://www.antropoweb.cz/cs/giovanni-sartoripluralismus-multikulturalismus-a-2

http://sreview.soc.cas.cz/uploads/d170144b25b497c1727c470f144c0ef8c4eea515_517_RecNovotny.pdf