úterý 14. března 2017

svedsko trump dopis

Dopis prezidentovi aneb zoufalé volání o pomoc..

Americký prezident se vyjádřil o zhoubném působení nekontrolované imigrace na švédskou společnost, celkem jasné a ověřitelné tvrzení prezidenta vybudilo hysterii v americkém a evropskounijním politickokorektním, ale hrůzně nekorektním tisku od New York Times, katarskému emirovi patřícímu el Pais, německého FAZ atd. Luza v intelektuální masce reagovala. V švédském Nya Dagbladet byl publikován dopis americkému prezidentovi, podepsána Mère Svea k níž se připojily tisíce dalších.
Pane prezidente,
   ve jménu švédského lidu vám děkujeme, že jste vyjádřil pravdu o existenciální krizi naší společnosti. Váš krátký komentář vyjádřil podstatu věci čestnějším způsobem než desetiletí demagogie  našich politiků.   
    Chtěli bychom poděkovat i čestným mezinárodním médiím (je jich žalostně málo), která pravdivě reportují o situaci v naší zemi. Švédská kontrolovaná média nemají dost cti na to, aby pravdivě informovala.
    Švédský establishment - politický, mediální – obelhává nejen Švédy, ale celý svět.
    Švédsko již není tou velkou zemí jako kdysi. Nemáme národního vůdce, jako jste vy pane prezidente. Pane prezidente žádáme vás, pokud je to možné, o pomoc.
   Důvod proč se Švédsko nachází před totálním rozkladem – hlavně invaze z Třetího světa – a rovněž politika předchozích amerických prezidentů. Nedomníváme se, že vaše země je za to zodpovědná, Spojené státy jsou rovněž infiltrovány a znásilňovány globalistickými zrádci.
    Žádáme Vás, aby jste ve jménu Světa nechal zatknout a postavil před soud Georga Sorose a celý jeho mezinárodní zločinný syndikát. Při soudu s nimi nezapomeňte na nás.

Srdečný pozdrav
Mere Svea a její děti

Žádné komentáře: