úterý 14. března 2017

lynch natanjahu nemecko

V Německu lynčovali aneb genetická nenávist klanu

Lynč v novinách, které se už nedají moc číst: Hamburger Morgenpost. Reportuje informační server pi-news.net. Německý lynč-tisk, který se vydává za velkého moralizátora ukázal svoji brutální tvář. K hamburským novinám se přidal i Berliner Kurier. Tyto mainstreamové bulváry publikovaly článek „Sedm nejodpornějších světových vůdců“. Diktátor Mugabe, severokorejský blázen Kim Jong, íránský ultramuslim Chamejni a..., kdo jiný než Benjamin Natanjahu. Levicová německá mediální a mocenská luza si nikdy neodpustí podlý útok na židy. 
   Též Führer v nadpisu článku bylo záměrně zvoleno, píše pi-news. Hamburský Morgenpost dokonce napsal, že cesta (turistická) do Izraele je nechutná: „Dovolená v Izraeli může být zážitek, ale je to otázka studu“. Izrael brutálně potlačuje Palestince a provokuje odvetu (asi Hamasu)“.
   Izrael je tedy vinen tím, že vrazi z Hamasu zákeřně bombardují a džihadisti nožem zabíjí židy.
    Izraelský velvyslanec v Berlíně reagoval: „Skutečnost, že ministerský předseda západní demokracie, která od svého vzniku bojuje o svůj život byl postaven na úroveň nejbrutálnějších diktátorů ve světě, svědčí o „chápání“ reality dnešního světa anebo o něčem ještě horším, co mělo dávno zmizet a nezmizelo – antisemitismus. Redakce novin nemá evidentně ponětí o válce Arabů s Izraelem a ještě méně o dějinách Blízkého východu. Doporučuji redakci si nejdřív vylepšit znalostní deficit historie a pak teprv něco psát“.      

Žádné komentáře: