úterý 14. února 2017

patrani ahaus

Na útěku..

Z policejního portálu presseportal, dnešní ráno. Policejní revír Borken. Společné prohlášení státního zastupitelství Munster, policie Borken a policejního prezidia Munster:  11.2., 10:06, mladá žena v městě Ahaus zavražděna – sděluje komise pro vraždy.
   Vyšetřovatelé odkryli stopy vedoucí k podezření na vraždu.  27letý žadatel o azyl z Nigérie se poslední týdny snažil o navázání bližšího kontaktu s 22letou ženou, řekl hlavní státní zastupitel Martin Botzenhardt dnes ráno v Munsteru. Podle aktuálního stavu pátrání je 27letý muž nejvýš podezřelý ze zabití dotyčné ženy. Na základě těchto fakt vydalo státní zastupitelství Munster zatykač kvůli podezření z vraždy. Nigerijec je na útěku, vyhlašuje se pátrání.
    V Institutu kriminální medicíny na univerzitní klinice v Munsteru byla včera provedena pitva. V horní části těla a krku byly zjištěny bodné rány, vysvětlil hlavní státní zastupitel. Velká ztráta krve vedla nevyhnutně ke smrti mladé ženy.
   Otázky médií zodpoví státní zastupitelstvo na 01722913810 anebo na e-mailu: pressestelle.muenster@polizei.nrw.de.
   Komentář velmi čteného německého informačního serveru pi-news.net:
  27letý host kancléřky Merkelové ubodal mladou ženu v Ahaus protože ho nebrala na vědomí. Na veřejné ulici. Jeden svědek slyšel křik ženy a okamžitě alarmoval záchranku. Opět jeden z „odborníků“ Angely Merkelové ukázal co umí.      

Žádné komentáře: