pondělí 9. ledna 2017

viktor orban

Viktor Orbán: moderní pohádky špatného svědomí

Maďarský státník nazval současnou Evropu nešťastnou a farizejskou a vidí budoucnost Evropy v ohrožení. V sobotu to prohlásil při příležitosti otevření památníku maďarskému básníkovi Gáspáru Nagymu (1949-2007).
    Co bude s touto nešťastnou farizejskou Evropou, která své špatné svědomí léčí moderními pohádkami. Osud Evropy visí na stéblu trávy.
   Viktor Orbán dlouhodobě pranýřuje evropskounijní „elity“, které organizují masovou imigraci do Evropy s cílem definitivně pohřbít evropské národy i judeo-křesťanský charakter Evropy.
   Tuto krátkou informaci, která prošla německými médii vždy následovaly stovky komentářů. A bez výjimky drtivá většina souhlasných s maďarským vůdcem.
Planet Nibiru v ET. Islámští dobyvatelé jsou velkým nebezpečím pro Evropu. Maďarsko si uložilo velké zadání – čelit degradující evropskounijní politice. Viktor Orbán hraje čestnou roli v tomto evropskounijním tyátru.
Hans Hammermüller v ET. Maďarský předseda vlády má pravdu – Evropu zaplaví muslimská invaze – je to politický komplot Merkelové a zelených multikulti fašizoidů, kteří zničí vše evropské. Je velkým zadáním pro všechny evropské patrioty bojovat s touto ideologií sebezničení.    

Žádné komentáře: