pondělí 23. ledna 2017

trump fakta

O čem nikdo neví

Salonní evropskounijní humanisté všech barev a Sorosem placení agitátoři pokračují v doufejme již ztraceném boji. Politickokorektní média publikují dál své podlé protitrumpovské fakenews: deformace fakt, ohlupování publika ohlupenými wipkami na televizních obrazovkách.
Francouzké televizní zprávy působí dojmem, že nastoupila úderná brigáda Sorosovy univerzity. V Americe podle nich zuří protesty, nastolil se už téměř fašismus. Mladá poslankyně Macronovy EU rychlopartaje Sylvie Goulard na InfoTv to srovnává s nástupem Hitlera za souhlasného úsměvu moderátorské wipmládeže. Zatím neprozradila jestli se hodlá stát Zojou Kosmoděmjanskou nebo dál zůstat na výplatně pásce Evropského parlamentu a platit si subvencované menu v EP kantýně v Bruselu.
   I
nformační server ET a VisionTimes publikovaly jistá fakta. Určitě velmi zajímavá fakta, jejichž pochopení však prozřetelnost odepřela  zbytnělým salonním humanistům a evropskounijní luze.
    V roce 2012 hurikán Sandy silně zasáhl oblast New Yorku, miliardář otevřel Trump Towers pro stovky postižených lidí a zabezpečil je jídlem a pitím.
    V r. 1986 dlužil farmář Lenard Hill bance 300000 dolarů a hrozila ztráta farmy. Uzavřel životní pojištění v domnění, že pokud přijde o život, pojišťovna zaplatí pojistku a rodina bude zachráněna. Dluhy nemohl platit a v zoufalství si vzal život. Samozřejmě pojišťovna nic nezaplatila. Událost dostala národní publicitu. Trump se to dověděl, zavolal paní Hillové a dojednal s bankou převzetí většiny dluhu. Paní Hillové farma zůstala.
    Po třiceti letech vystoupila dcera paní Hillové na Trumpově volebním shromáždění. „Trump je zcela mimořádný člověk, udělá z Ameriky opět něco výjimečného“. 
   Tara Cornerová, Miss Kentucky, se stala v 2006 Miss USA. Propadla alkoholu a drogám a celou soutěž skandalizovala. Trump je spoluvlastníkem Miss World Organisation a všichni se domnívali, že ji podle regulí soutěže odejme titul. Svolal tiskovou konferenci a nabídl Taře druhou šanci a pomoc. Tara se stala juristkou a pomáhá lidem, kteří propadli drogové závislosti.
    Andrew, tříletý syn rabbiho Harold Tena, v r. 1988 mu byla diagnostikována ojedinělá choroba. Měl odletět z Los Angeles do New Yorku do nemocnice na léčení, všechny letecké společnosti ho odmítly. Choroba ne moc dobře známá a navíc musel mít po ruce řadu medicínských aparatur. Otec v zoufalství kontaktoval Trumpa a ten dal k dispozici své osobní letadlo. Rabbi Ten říká, když jsem zavolal, bez váhání nabídl své letadlo.
   V r. 2003 si řidič linkového autobusu všiml jedné ženy, která překročila bezpečnostní bariéry a bylo mu jasné, že zamýšlí sebevraždu, zastavil autobus a ženě v pokusu zabránil. Když Trump slyšel tuto zprávu, poslal řidiči 10000 dolarů.
    Wollmanova dráha – známé kluziště v Central Parku v New Yorku řadu let chátralo. Město se v 1980 pokusilo o sanaci budov, během šesti letech investovalo do rekonstrukce 13 milionů dolarů, ale kvůli administrativně technickým pochybením byl  konec rekonstrukce v nedohlednu. Trump ze své kanceláře pozoroval liknavý postup prací a nabídl starostovi Kochovi převzetí rekonstrukce. Po krátkém váhání starosta souhlasil. Během třech měsíců a za poloviční náklady bylo kluziště rekonstruováno. 


Žádné komentáře: