neděle 29. ledna 2017

svedsko multikulti

Švédská multikulti degenerace

Pokud vás náhoda svede v hospodě na Vinohradech se Švédem a on pochopí, že ho neprásknete, vyjeví celou hrůznou pravdu o multikulti režimu, který před čtyřiceti lety zavedli pomatený socan Palme&spol. Na stránkách Gatestone institutu jsou sumarizovaná burcující fakta o švédském multikulti ráji (pro imigranty).
   Minulý týden prošla tiskem zpráva o hromadném znásilnění v Upsale. Tři imigranti znásilnili mladou Švédku a akci inspirativně pro ostatní publikovali v přímém přenosu na sociálních sítích. Naštěstí si jedna Švédka všimla celé hrůzy, alarmovala policii a ta ukončila martyrium znásilňované.  
    Pouze vrchol zločinného ledovce. Klíče zločincům nabídli politici a mediální mafie, na prvním místě by mělo dojít k účtování s těmito iniciátory. V roce 1975, kdy parlament schválil multikulti perverzi, došlo ve Švédsku k 421 znásilněním, v roce 2014 k 6620 znásilněním a loni to ještě narostlo. Švédští politici proměnili civilizovanou a kulturní zemi v multikulti necivilizované peklo. Závažné zločiny narostly o 1472%. 
    Americký novinář David Goldman píše v Asia Times: „Ve Švédsku je rovnoprávnost muže a ženy pouze formální. Švédsko je mimo Afriku pro ženy nejnebezpečnější zemí na světě. Četnost znásilnění ženy nemá nikde jinde obdoby“.
    Zajímavé interview v rakouském listu „Wochenblick“ s lineckou radní Mia Akerblomovou, mladou Švédkou, která přišla v r. 2010 studovat do Rakouska a v zemi zůstala. Muslimské imigranty, pokud masově přichází, není možné integrovat do evropské společnosti. Evropskounijní přístup k imigraci – prosím, máte tu bydlení, sociální podporu atd. - je nejhorší z možných. Když jsem přišla do Rakouska, musela jsem si všechno platit sama, včetně učitele němčiny. Nebylo to snadné, ale chtěla jsem uspět.
   Švédský multikulti experiment zbankrotoval – failed. Vzpomínám si, jak na střední škole mladý Afghánec znásilnil spolužačku, bylo to strašné. V novinách se nesmí publikovat původ pachatele.
   Budoucnost Švédska vidím černě, říká
Mia Akerblomová. Když navštívím matku, je to hrůza – každodenní znásilňování a střelba, není myslitelné, že by žena večer použila veřejný dopravní prostředek. Říkám lidem v Rakousku – nedovolte,  aby se z Rakouska stalo druhé Švédsko!  

Žádné komentáře: