pondělí 30. ledna 2017

globalni konec

Globální vesnice? Ne, ne,

spíš trapná prd.., píše v il Giornale Emanuele Ricucci, mladý žurnalista má již ve vynikajících evropských (nepolitkorektních) novinách svůj sloupec.
Davy proti Donaldu Trumpovi. Volit? Ne, není to k ničemu. Je talentovaný? K ničemu. Zastává se jistých hodnot, též na nic. Obklíčíme ho. Rozbijeme výlohy, podpálíme auta. Někdo jenom pláče, někdo se obnažuje nebo onanuje. Ženy blábolí o právu na dělohu – patří mně. Prezident nemá právo se jí dotýkat, nesmí o ní ani přemýšlet.

   Nejste na piazza del Popolo v roce 1968, kdy tam vrcholily orgie feministického moralismu: v 16.30 kanibalistická nenávist k mužům, v 17.30 s chlapama do postele. 
     Ženy celého světa jsou naštvané na Donalda Trumpa, hulvát, který nerespektuje jejich delikátní ženství – zatím co v Somálsku právě obřezali pár žen, v Rotterdamu jedna raději nevychází z domu protože už byla obětí idiotů s vousy praktikujících šarii a ti samí ke druhé právě míří a už jim neuteče.
    Generalizované pokrytectví. Všude protesty, hvězdy-maskoti přitroublých hollywoodů. Blbost v hadrech reality.
    Trump byl demokraticky zvolen, vybrán americkým lidem. Taková je skutečnost a pravda.
   Hysterie všude. Všechno emancipovat, jak bude dobře v jednom anebo  lépe v pěti pohlavích, na jednom globálním trhu, s jedním bohem v malém světě a všichni svobodní a ušlechtilí. Ale každý si nemůže demokraticky dělat (volit) co chce, když jsme přece tak svobodní.
   Vesnice globálních prázdnin? Blázen Kim Jong s atomovou bombou. Ndrangheta mně vyhrožuje. Saudi popravují mečem. Isis  masakruje Palmyru. Dobroděj Soros. TTP globálně ušlechtilé.
   Jako křesťan jsem překážkou pokroku. Mimo čas, mimo kurs. Pořád žiji, tvrdošíjně jak můžu, a moji křesťanští bratři pláčí, znásilňováni a pohřbíváni v hromadných hrobech, setnuté hlavy, někdy ukřižováni.
   Malicherné kolektivní lži. V Římě protestují ženy, v Latině kominíci, ve Viterbu řezníci a v Rocca Priora zmrzlináři. Panové, paní ve všech televizích: Trump není mým prezidentem. Opravdu. Máme jiné, ušlechtilé. Nejsme národem idealistů, ale jsme národem dacanů a voyerů.
   A dost. Vypněme už internet, bolí mě to samotného.
   

Žádné komentáře: