pátek 23. prosince 2016

satira merkel

Satira? Ach ne..

Michael Klonovský je výjimečně excelentní žurnalista z rodu velkých. V eigentlich frei magazin shrnul poatentátní výkřiky příslušníků německé vládnoucí kasty, z politika i  médií. Německému lidu diktující perverzní kasta je posedlá. Čím? To už může rozšifrovat pouze psychiatrická klinika. Říkají si ušlechtilí a dobří, en bloque připomínají Rudolfa Hrušínského ve Spalovači mrtvol v okamžiku, kdy vlastní ženě váže kolem krku oprátku se slovy „bude ti tak dobře“. Vlast v očích kasty nemá dobrý rasový původ.

Duševní vzryvy německé rádoby elity

Margarete Stokowski ze Spiegelu. Opět jeden muž způsobil velké utrpení. Teror z něho vyzařuje, teror jako autentická forma bytí.
Heiko Maas, levičácký protidemokratický štváč velkého kalibru a ministr justice: Všechny demokratické strany musí stát pospolu. Nesmíme přenechat AfD (Alternativa pro Německo,  jediná opoziční strana) pole působnosti. Heiko Maas pronesl v okamžiku kdy opustil Wilmersdorfskou mešitu.
Merkelová, už dost zmateně: Boj proti nezodpovědným jednotlivcům, s těmi, kteří u nás chtějí zůstat to nemá nic co do činění. Já vím, že to dokážeme, kdybych řekla, že to nedokážeme, co by bylo s těmi lidmi, kteří tu už jsou. Řekla jsem to i francouzskému kolegovi.
Georg Diez, Spiegel: Auto je střelnou zbraní Evropanů. Německo potřebuje diskurs o zneužívání aut.
Focus: Expertní otázka: Jak je možné v Evropě tak snadno přijít k náklaďáku?  
Sigmar Gabriel, socan a vícekancléř: Ve společnosti, kde je antiislám opět šik se přirozeně na okraji najdou někteří, kteří použijí něco ostřejšího. (Téměř neuvěřitelné, že Němci mohou volit někoho takového)
Jakob Augstein, antisemita ze seznamu Wiesenthalova centra, zdědil podíl ve Spiegelu po nevlastním otci, mediální falzifikátor a manipulátor číslo jedna: O co jde na promenádě v Nizze? Konzum, luxus, snobství. Útok náklaďaku byl namířen proti sociální nerovnosti panující ve světě, proti kapitalismu. (Augstein sám obklopen luxusem se dá považovat za vrchol zvrhlé sociální pyramidy).
Miriam Meckel, Wirtschaftswoche: Právě tyto případy ukazují, že Evropa musí držet pohromadě a jaké škody nám přinesl Brexit. (Hlavně ne do jednoho spolku s Miriam).
Manfred Gullner, Demoskop: Po něčem takovém si sedm německých občanů z pěti myslí, ža AfD by měla sledovat politická policie (úřad pro ochranu ústavy).
Anne Will, vi(slí)pka z německé televize, dnes a denně v etéru: Jak ochráníme německý islám před duševně vyšinutými jednotlivci?
Heribert Prantl, Süddeutscher Beobachter: Když hodnotíme něco takového, neměli bychom ztratit ze zřetele, že v r. 2015 měla Francie 3461 smrtelných dopravních nehod. Riziko, že zemřete při práci v domácnosti je větší než riziko smrti při atentátu.
Anetta Kahane, Amadeo Stiftung, organizaci zřídil ministr justice Maas, cenzuruje internet. Anetta Kahane kdysi špiclovala pro STASI (východoněmecká politická policie): Abychom bojovali s nenávistnými komentáři po něčem takovém na netu, na to máme pořad málo neoficiálních spolupracovníků (myslela práskačů).
Ulrich Jorgend, Stern: Po takovém atentátu je velmi snadné vinit náboženství. Důvodem může být i přemíra alkoholu, který korán výslovně zakazuje.
Lamya Kaddor, expertka: Kde se v koránu mluví o náklaďáku?
Ralf Stegner, místopředseda socanů (SPD) a vulgární štváč proti všemu co neodpovídá jeho perverznímu názoru, jde z něj přímo strach: AfD drž tlamu.
Elle: Čím dál víc Francouzek se zamýšlí nad tím, že příští sezónu si na pláž vemou burkini. Máme pěkné modely.
 
PS. die Welt 15.12.2016: Hledají se řidiči náklaďáků, Angela Merkelová má pro uprchlíky tip: „V kabinetu jsme to diskutovali, přepis syrského řidičáku stojí 500 eur, uprchlík nemá okamžitě 500 eur. Musí tu pomoct půjčka. Až bude vydělávat, vrátí to“.  


Žádné komentáře: