čtvrtek 22. prosince 2016

berlin nenormalni

Všechno možné i nemožné jen ne normální..

Merkelovou dostihla zpráva o teroru v Berlíně v kancléřském úřadě na oslavě pro činovníky zabývající se integrací imigrantů. Mluvil z ní génius: „Některým to bude déle trvat než se integrují, někomu to nepůjde, musí jít svou cestou“. Následoval frenetický potlesk.
   Odsun odmítnutých asylantů nebo kriminálníků se nekoná, píše v Junge Freiheit Dieter Stein. Odsun 36 Afghánců minulý týden vyvolal málem vládní krizi v zemské vládě ve Stuttgartu.

Ztracené iluze

   Nebezpečí z proimigrantské hysterie ani začínající teror s vládnoucí kastou nepohnou – domnívají se, že nekontrolovatelná imigrace vyústí v otevřenou pestrou multikulti společnost. Země se octla mimo jakoukoliv kontrolu. Laxní justice, nadívaná pedagogika na školách, trapné autority, pohrdání vlastním náboženstvím, žádné národní sebevědomí. Německo se propadlo do bezradnosti a vykořeněnosti. Pověry politickokorektních jsou učiněny kánonem.
     Merkelová bude dál trvat na imigrační politice, která už loni dovedla zemi do katastrofy, jí zapřísahaná integrační politika ztroskotala na islámsko-arabských imigrantech. Německo je rozpolcené jako nikdy předtím. Jedna část Němců bude tvrdošíjně dál prosazovat otevřené hranice, ať to národ stojí cokoliv. Teror podle nich nemá s imigranty nic co do činění. Příští rok se konají troje zemské volby a volby do Bundestagu a to dává naději.
   Téměř hrůzně působí klid Berlíňanů, způsob jak německé hlavní město reaguje. Přitom německý národ a kultura jsou atakovány zblízka. Zvykli si na latentní výjimečný stav? Berlínský senátor pro vnitřní záležitosti chce hlídat všechny městské akce.  Tisíce policajtů, betonové bloky kolem fotbalových hřišť. Všechno možné, jen ne to co je všude běžné a normální – ochrana hranic suverénního státu.   

Žádné komentáře: