čtvrtek 20. října 2016

merkel putin holland

Merkelklan versus Putin

Syrská vláda a ruská armáda vyhlásily osmihodinovou humanitární bojovou pauzu, aby obyvatelé obklíčených čtvrtí mohli opustit území. Po osmi hodinách zahájí syrská armáda s pomocí Rusů finální útok.
Ruský ministr obrany Sergej Šojgu se obrátil s výzvou k západním státům, které  mají vliv na teroristy z An-Nusry, aby jim poradily opustit město. Ministr prohlásil, že syrská armáda vytvoří dva bezpečné koridory, kterými teroristé mohou odejít. Teroristi z An-Nusri reagovali hrozbou, že kdo se pokusí opustit město, bude zabit. Merkelová, Holland a spol. pohrozili sankcemi... Rusku. Soudnost těchto téměř politických mrtvol není soudná.
  Včera po setkání s Putinem a Hollandem odsoudila Merkelová ruské a syrské letecké útoky, prý je to nelidské a má to být válečný zločin, pamatuje pravděpodobně americké bombardování Německa za druhé světové války, nikdy kupodivu neřekla, že by byly nelidské a válečný zločin. Putin jim vysvětlil, že Rusko bojuje po boku legitimní syrské vlády a na její pozvání.  Na rozdíl od USA, Saudské Arábie, Francie, Británie, které bombardují syrské území bez jakéhokoliv legitimního mandátu. Údajně, aby bojovaly s islámským státem – zatím bezúspěšně a totálně destabilizovaly situaci v Sýrii. Teprve okamžikem, kdy ruská armáda vstoupila do hry, teroristé jsou v úzkých. Mnohá města byla osvobozena od islámských teroristických skupin. Francie dlouhé roky bombarduje Sýrii, Merkelová si nikdy nevšimla civilních ztrát, pravda má takovou barvu jakou ona právě použije. 
   Popletený chudák Holland se nezmohl než na servilní papouškování Merkelové. Pohrozil na její popud Rusku sankcemi.

R.K. (čtenář serveru epochtimes.de)Možná by stálo za úvahu osvětlit každodenní evropskounijní propagandě a agitaci:
A) Války jsou lidské? Tisíce let zkušeností má lidstvo s válkami.
B) Západní země otevřely Pandořinu skřínku války v Sýrii.
C) Pouze Rusko bylo LEGITIMNĚ přizváno k řešení konfliktu v Sýrii


Žádné komentáře: