čtvrtek 20. října 2016

trump clinton

Trump Clintonová po třetí

Třetí debatu komentuje ne dreuz.info publicista Jean-Patrick Grumberg. Tentokrát byla debata objektivně a na úrovni moderována Chrisem Wallacem z FoxNews. Co bylo slyšet z úst Clintonové vyvolává hrůzu a děs v duši. Stejná míra reglementací a předpisů jako v Evropské unii, byrokratická reglementační knuta, která ji decimuje a potlačuje populaci.
- Výrazný růst daní a nákladů na sociální systém, konsekventně narostou náklady na pracovní sílu: výsledkem bude vysoká nezaměstnanost.
- Astronomický počet státních funkcionářů nezbytných pro kontrolu regulí a reglementací: exploze státního dluhu, nárůst byrokracie, předpisy, které zablokují podnikové inovace a rozvoj.
- Nárůst daní, aby se zaplatila velká vláda – podniky, aby zůstaly kompetitivní opustí zemi a lidé ztratí práci.
- Imigrační exploze o víc než 550% ze Sýrie, i když tajné služby varují.
- Totální otevření hranic, příval lidí bez dokladů i bez kvalifikace – jsou to ovšem volební klienti demokratické strany.
- Centralizované zdravotní pojištění v rukou vlády, vytvoří to jako všude v Evropské unii dluhovou propast, tisíce placených funkcionářů sociálního systému a klesající příspěvky do systému.
- Bezplatná studia placená z daní pod kontrolou různých „pokrokových“ syndikátů, integrace levičácké propagandy do školního systému místo povýšení edukativní kvality, podobně jako v Evropské unii.
- Nahrazení americké ústavy nihilistickými levičáckými tezemi. Clintonová to zmínila během debaty: genrové teorie, destrukce tradičního konceptu sexu, interrupce i v pokročilém těhotenství, zákaz privátních zbraní, tedy jen gangy a kriminálníci si k nim najdou cestu.
- V zahraniční politice prý hodlá Clintonová mít otevřené oči nad Islámským státem, o eradikaci nehovoří – IS tím musí být nadšené. Vytvoří v Sýrii bezletové zóny, chce říci sestřelit ruská letadla, která zónu naruší, i se všemi nukleárními důsledky.
  V tomto okamžiku předvolební kampaně oba delegáti prezentovali Američanům svůj program, pokud by systém fungoval demokraticky, hlasovali by na základě programu. 
 Bohužel velká část Američanů byla otrávena účinnou mediální propagandou – 11 let staré video, kde se Trump vyjádřil hanlivě o ženách dlouhé hodiny a dny cirkuluje ve všech médiích, zatímco odhalení Wikileaks, kde se ozřejmují lži a korupce Clintonové, všech 24 celoamerických televizních stanic věnovalo celkově pouze 54 vteřin.
  Bez propagandy by Clintonové  dalo hlas pouze 30% voličů. Hrůzný stav americké demokracie – 75% levičáckých lží. Média se proměnila v sovětskou Pravdu, chtít se stát prezidentem navzdory jejich propagandě je totéž jako zdolat Everest v teniskách a divit se, že vám mrznou nohy..

Žádné komentáře: