neděle 2. října 2016

imigrace sen

Integrace prací – sen zůstane snem

Juncker, Merkelová a Michel (belgický ministerský předseda) opakovali do nekonečna, jak je masová imigrace, kterou už rok a půl zažíváme, obrovskou šancí pro Evropu, píše belgický list le Peuple.
   Od počátku letošního roku jich přišlo opět 300000. Má to být nová krev našemu průmyslu a injekce padající porodnosti, mají nahradit stárnoucí populaci našeho kontinentu. Máme být pokorní a imigrantům vděční.
   Bohužel, realita je úplně jiná než troubili do světa. Organizace OCDE (organizace ekonomicky nejrozvinutějších zemí) se obvykle bere vážně, v jejich poslední zprávě se říká: potrvá to 20 let než se imigranty podaří integrovat na trh práce. Zvládnutí jazyka je klíčové pro zaměstnatelnost imigrantů. 
   Belgický list píše, že Evropané byli dlouhodobě manipulovaní Evropskou komisí, národními vládami i organizací OCDE. Totiž v listopadu 2015 OCDE a Evropská komise bezostyšně tvrdily, že absorpce imigrantů do pracovního procesu bude rychlá a bezproblémová. O komisaři Moscovicim list píše, že je to lhář z profese, před rokem se vyjadřoval, že imigranti jsou okamžitým bonusem trhu práce.
    V září 2016 tyto instituce tvrdí, že to potrvá nejméně 20 let. Německá vláda nyní proklamuje, že hodlá investovat 17 miliard eur do integrace imigrantů. V září 2016 OECD obrátila kabát: 20 let potrvá než dojde k integraci. 20 let bude občan platit na pracovně neintegrované imigrační masy. Nepočítajíc ty, které do Evropy ještě Unie přitáhne. 20 let to je jedna generace, znamená to, že 20 let jim budeme platit bydlení, zdravotní pojištění atd. Miliony na zádech prostých občanů – dík Junckerovi, Merkelové a spol., kteří se zřetelně vysmívají prostému občanovi Evropy. Lži a nesmysly vládnoucích. Může někdo brát seriozně zprávu komise NATO z 29. května 2016: „Rychlá integrace imigrantů na trhu práce bude přínosem pro rozpočty hostitelských zemí“. Halucinogenní zpráva NATO, která udivuje naivitou. 

Žádné komentáře: