čtvrtek 29. září 2016

antifa afd

Antifa vítězná aneb Němci už skoro v severní Korei

Víc než třetina Němců má strach vyjádřit politický názor. Vyplývá to z reprezentativního výběrového průzkumu (Freiheitsindex). Ve srovnání s touto zprávou tiskové agentury  všechny ostatní agenturní informace blednou.
  Že ředitel ekonomického ústavu IFO předvídá brzkou katastrofu bankovního sektoru atd.? Ve srovnání s hrůzou rostoucího strachu, do níž vrhla Německo pomatená vládnoucí levičácká totalitární mafie Merkel-Gabriel-Maas,  jsou to zcela nevýznamné informace.
  Pouze 62% dotazovaných Němců nemají strach vyjádřit svůj politický názor. Nejnižší procento od roku 1990. Svobodu považují Němci za vrcholnou hodnotu, má v jejich očích vyšší status než rovnost, spravedlivost nebo bezpečnost.
   Anylytici z John Stuart Mill institutu v Heidelbergu z průzkumů vyčetli, že průměrný Němec se vrací ke klasickým měšťanským hodnotám. 40% Němců chápe život jako „úkol“ a 39% jako „požitek“. 54% Němců soudí, že kritizovat imigranty nebo poukazovat na jejich chyby je v pořádku, 33% si myslí, že kritika cizinců by měla mlčet. 74% Němců se domnívá, že jíst vepřové v přítomnosti muslima není chyba. 26% si raděj dají politickokorektní halal kuře.
čtenáři ET:
Mueller Andreas: Naja, jako všude ve světě, jsme v diktatuře, kdo otevře hubu, dostane po ní...
Politbarometr: Všechno OK, v bývalé Německé demokratické republice ty statistiky svobody byly taky takové. Alles ist gut...

FORSA  volební průzkum 

   Z Německa začínají pomalu přicházet i dobré zprávy. Pokud by se dnes konaly volby, Alternativa pro Německo (AfD), protitotalitní a skutečně opoziční strana k vládnoucí levičácké mafii, by vstoupila jako třetí nejsilnější politická síla do Bundestagu. Preference této strany stále rostou (14.2%). CDU(33%), SPD(23%), zelení(10%), levicová strana(9%). 

Žádné komentáře: