pondělí 31. října 2016

biskup zbabelost

Neuvěřitelná ubohost

Možná by pomohla nová celoevropská husitská revoluce, zbavit Evropu těchto individuí a jejich perverzní ideologie. Křesťanských církví se zmocnila podivná individua luzoidního charakteru. 
   Jak jsme se včera dočetli, zemský biskup a předseda EKD (evangelické rady církví) Bedford-Strohm vysvětluje, proč si v Jeruzalémě při návštěvě Chrámové hory sundal kříž. Ježíš Kristus tam nedaleko byl ukřižován a tento německý hňup, aby vyšel vstříc islámským fanatikům, odhodil svůj biskupský kříž. Prý se nejedná o zapření kříže, ale o přání islámských hostitelů. Podle tohoto evangelického hňupa je to normální. Vůbec biskup Bedford-Strohm vyniká perverzí vyššího druhu, mj. prohlašuje, že islám by se měl povinně vyučovat na základních školách, asi místo matematiky, luteránské kostely v Jeruzalémě proměnil v agitační střediska protiizraelské propagandy.
   Společná fotografie s katolickými biskupy, kteří společně s ním navštívili Chrámovou horu svědčí o tom, že i tito pošpinili křesťanský symbol. Biskupský kříž zapřeli, ale na biskupské stolce tato individua nerezignovala. Strohm obhajuje mj. též politické angažmá evangelického kléru. Kristus, jak se dá pochopit z jeho chování, je dávno odbytá záležitost, hlavním úkolem pro evangelíky je propaganda islámu.
  Bývalý bavorský ministerský předseda Beckstein to komentoval slovy, že on a jemu podobní jsou důvodem, proč lidé houfně z církví prchají. Komentáře čtenářů na kath.net k počínání biskupa Strohma a katolických lži-biskupů jsou jednoznačně a bez výjimky velmi negativní. Konečně to kdysi komentoval i velký evangelista:
   Mt 10,33: Kdo mě zapírá před lidmi, toho já zapřu před mým otcem na nebesích

Žádné komentáře: