pátek 23. září 2016

spd zeleni cdu

Socani a zelení pod katrem a sexy Němky holohlavé

Podvody, mocenské machinace, lži propaganda a tipota. Socani a zelení, příroda se zelená i bez nich a chudí smrdí, vrhli se tedy na podnikání. Tentokrát v Brémách, ale i všude jinde. Brémský prokurátor zrušil poslaneckou imunitu dvěma poslancům – sociálnědemokratickému (SPD) poslanci Turkovi Mehmet Acarovi a zelenému poslanci Wilko Zichtovi.
  Vůbec Brémy po desetiletém řádění socanů jsou nejzkorumpovanější a nejzadluženější spolkovou zemí a navíc zemí volebních podvodů. Turek Acar zaměstnával načerno spousty lidí, zelený Zicht prodával online syntetické drogy jako MDMA a další.  V srpnu ten samý prokurátor zrušil poslaneckou imunitu jinému Turkovi s německým občanstvím Öztürkovi, též od socanů. Tento zločinný sociální demokrat spolu se svým otcem podvodně připravil stát o stovky tisíce eur. Řekům a Turkům vydávali klamné pracovní smlouvy a ti pak čerpali různé typy sociálních podpor, které německý asistenční stát hojně poskytuje. Jednalo se o tisíce případů.
Komentuje Gustav Gans, ranní čtenář informačního serveru epochtimes:
  Mehmet...Acar...Ozturk: Lenost, asociální tribalismus, podvod, korupce, v genech. Budou se tu tak dlouho obohacovat, až Německo klesne pod úroveň Turecka. Bude-li dál pokračovat přesídlovací politika, nebude to dlouho trvat a miliony podobných se sem přesunou. Je to válka a genocida proti Němcům.

  Chudáci Němci, asociálního tribalismu zelené a levičácké provenience se tak rychle nezbaví, nudapláže budou muset zavřít a ženám dávat šátek na vlasy. Anebo je ostříhat dohola, je to taky sexy a náboženství imigrantů mluví pouze o skrytých vlasech, o holé hlavě se nic nepraví. Tedy sexy Němky holohlavé a šátek není třeba.
   V Hesensku v zemském sídle CDU partaje se včera večer asi opili. Poskok Merkelové Bouffier, který tam vládne, oznámil, že s velkou pravděpodobností se šéfka rozhodne táhnout káru německé vůdkyně dál a dál. Prý ji přesvědčil. Jsme silní (CDU) až silnější, musel být opravdu opilý něco takového prohlásit  po volebních porážkách partaje. Bohužel lidová zkušenost napovídá, že opilci mluví často pravdu, ach bože ochraňuj Německo...  

Žádné komentáře: