sobota 24. září 2016

woidke spd

Země Brandenburg

Vládne tam socan Dietmar Woidke, Brandenburák..... Jak si Brandenburáci socani představují policejní statistiky a vůbec řízení policie? Policejní reorganizace ve východoevropských zemích jsou proti socanům u moci ve Spolkové republice hrátky dětské infantility. Pokud se od nich rychle neseparujeme, strhnou nás do bahna morální i materiální bídy. 
   Policejní statistiky se v Brandenbursku falšují ve velkém a s neomaleností vlastní totalitárním režimům. Socan Woidke, ministerský předseda v Inforadio: "Na ja, ke statistikám, úplně jsme změnili statistiky pravicově extrémistických přestupků. Das heisst, když se u přepadu nic nezjistí, započítáme ho na vrub pravici". 
   Falšování statistik není nic nového v zemi brandenburské, píše informační server vyšší kvality achgut.com. Kriminální delikty se krátí podle předem daného klíče a část zločinů se do statistik vůbec nedostane Policejní statistiky vykazují méně vloupání a přepadů než se dá zjistit rychlou sumarizací tiskových zpráv. Brandenburg není zas tak velký.
   Podle informačního serveru achgut jen v okrese Havelland zkrátili socani v policii počet vloupání  o 60%. Organizátorem je ministr vnitra, zfalšované údaje používá v argumentacích k policejní reorganizaci. V důsledku této aféry musel odstoupit státní sekretář Feurig, ale ministr vnitra Schroter a ministerský předseda Woidke jsou dál u vesla a excelovských tabulek, které je nutí jejich levičácká pomatenost přepisovat.  Navíc to má pro ně i další výhody, mohou reportovat vyšší procento odhalených zločinů. Neodhalené přečiny se automaticky přišijí pravici, policii se zkrátí prostředky a ty se mohou věnovat neziskovkám zaměstnávajícím socany a které bojují s pravicovým extrémismem. Woidke v radiu doslovně řekl: „ Pro boj s pravicovým extrémismem musí být vždy dost peněz“. Výrok nepostrádá na logice, socani obvykle nic jiného neumí, a tak je lepší když bojují s pravicovým extrémismem než ve frontách na podporu s imigranty.
Čtenář sciencefile.org Friedrich Jungeleit komentuje:
    Policie zanese podle nařízení ministra každý přečin, kde se nic nedokáže mezi přečiny motivované pravicovým extrémismem. Obyvatelstvo bývalé NDR vyšlo kdysi do ulic a svrhlo komunistickou diktaturu, aby pár let poté bylo od  vládnoucích levičáků označováno hromadně jako nacistické. Zcela vadná levicová politika maskuje svoji neschopnost a vyhlašuje boj právu lidí na vlastní názor. Vládnoucí mafie se skutečně domnívá, že útoky na občany státu mohou končit happyendem.
   Vládnoucí levičáci zcela zničili normální politické poměry a ohrozili bezpečnost občanů – to všechno z čisté mocenské kalkulace a z nenávisti vůči německé identitě.  

Žádné komentáře: