pondělí 1. srpna 2016

samir khalil moralka

Hloupost a pokleslá morálka

Evropských politiků a mediálních mafií. Samir Khalil: Evropská unie mixuje explozívní koktail svojí ignorantskou politikou k islámu. Khalil je někdo.  Egyptský jezuita, vědec v duchovních vědách, profesor univerzity v Bejrutu a teologického institutu v Paříži. Jeho náhled na evropskounijní trapnou politiku zveřejnili čínské Asianews.
   Dříve platilo: západní společnosti jsou modelem pro ostatní země, v emancipaci a rozvoji. Dnes to neplatí. Mnozí muslimové západní model odmítají. A mezitím se vyvinul islamistický, fundamentalistický model. Největší konflikt v tomto století. Člověk musí mít odvahu říci, že islám je tvořen násilnými prvky. Pokud se bude dál tvrdit, že islám je náboženství míru, vykopeme si hrob sami pro sebe.
  Včera jsem slyšel řeč, kterou britská ministerská předsedkyně Mayová pronesla před třemi lety. Na shromáždění muslimů opakovala asi tisíckrát: „Islám je náboženství míru, V koránu není jeden vadný verš.“ Sklidila bouřlivý potlesk. Neuvěřitelné. A to se opakuje stále mezi evropskými politiky, evropská populace cítí, že je to falešné a prolhané.
    Proč to dělají? Aby dostali hlasy muslimů. Též ve Francii se to stále opakuje. Vláda dlouhé roky dává pro výstavbu mešit zadarmo pozemky. V důsledku toho je Francie zaplavena mešitami. Stát podporuje mešity a ty dál podporují terorismus.
    U pro evropskounijních politiků je patrná ztráta morálního vědomí. Jsou ochotni ke všemu kvůli moci. V koránu nejsou žádné verše vyzývající k násilí – evropští politici tu knihu nikdy nečetli.  

Žádné komentáře: