pondělí 1. srpna 2016

azyl rodina juncker

Kým jsou podplaceni?

Uprchlická krize uměle vyvolaná Merkelovou a vydatně oživovaná jejím poskokem Junckerem vyhrotila postoje v Evropě do té míry, že Unie čelí svému rozpadu.
Po Brexitu, odporu národů dál přijímat ve svých zemích statisíce popř. miliony muslimů, je návrh komisařů Unie rozšířit pojem jádrové rodiny, která má právo následovat imigranta do země, která uznala jeho status na tzv. širší rodinu, velmi podivný. Návrh příslušného komisaře je plivnutí do tváře evropské populaci. Nikým nevolený chudák s platem vyšším než má německý kancléř může přijít s takovým návrhem. Do jejich bruselského centra by se měla přinejmenším poslat skupina psychiatrů, aby se zjistilo netrpí-li nějakou hromadnou psychickou poruchou a pokud tomu tak není, pak by měla kriminální policie vyšetřit podezření z korupce. Samozřejmě nejlepším řešením by byla okamžitá demise lucemburského trpaslíka a jeho týmu.
   EU komise zamýšlí reformovat pojem rodiny v právu na azyl. Když rodina tak velká. Většina z bruselských byrokratů děti vůbec nemá, ale imigrantům přejí velkou rodinu. Všemi možnými způsoby se vlády členských zemí snaží obrovskou imigraci přibrzdit, některé země zpřísnily regule pro poskytnutí azylu, píše die Welt, ne tak Juncker a spol. Dnešní pojem rodiny v azylovém právu zahrne nezletilé děti a partnera. EU navrhovaná změna: Sourozenci  azylanta a celá jeho širší rodina, která se nachází v tranzitní zemi. Tentokrát výjimečně rozumná připomínka z německého ministerstva vnitra: V praxi to bude znamenat, že jeden azylant přitáhne celou velkou rodinu (a vesnici).
   Stephan Mayer z CSU, poslanec Bundestagu: „Nápad Evropské unie rozšířit pojem rodiny nesmíme přijmout. Počet imigrantů by to zmnohonásobilo. Rozhodně to odmítám.“  

Žádné komentáře: