úterý 24. května 2016

hofer

Dopis z Vídně

Na politicko nekorektním informačním serveru pi-news.net (PI), který má dnes v Německu tolik čtenářů, že u politickokorektních médií to vyvolává amok zuřivosti, píše čtenářka z Rakouska k výsledkům prezidentských voleb a je to zajímavější, než co hodili na papír věhlasní komentátoři.
  Chtěla bych poděkovat přátelům PI serveru za podporu a zájem, neuvěřitelné, kolik obsažných komentářů k rakouským volbám. Podpora tak velkého množství lidí mě utěšuje v mém zoufalství. Posílám následující slova panu Hoferovi, z jistých důvodů neuvádím své jméno.

    Vážený pane inženýre Hofere,

volby skončily, prohrál jste. Ale nejvíc prohrálo Rakousko.  Nemohu popsat, jak nevýslovně jsem nešťastna. Chci Vám z celého srdce poděkovat a pogratulovat, že jste se postavil proti té smečce politiků, médií, odborů, umělců, kteří si o sobě myslí, že zastupují umění a katolické církvi – sympatickým, klidným a suverénním způsobem. Navzdor osobním útokům státní televize jste bojoval dál.
   Prohrál jste. Objektivně to tak je. Navzdor agitacím všech levičáků jste přetáhl na svoji stranu obrovské množství Rakušanů, za tak velké volební účasti.
    Dovolte mi můj osobní dodatek k volbám, k němuž jsem se rozhodla: jako šedesátiletá katolička vystoupím z katolické církve. Církev, která propaguje zeleného Bellense, pohrdajícího rodinou, prointerrupčního politika, politika pro sex bez hranic a pro volné šíření drog, který se dvoří úhlavnímu nepříteli křesťanství islámu, ateisty, který v sobě nemá nic křesťanského.  Toto rozhodnutí je pro mě velmi bolestné. Ale muselo přijít.
   Ještě jednou Vám a Vaší rodině děkuji, pro ně to nebyly žádné lehké časy, děkuji Vám i jménem nesčetných známých a přátel, kteří Vás též podporují a volili Vás. Ukázal jste znamení a to nebude zapomenuto při příštích volbách do rakouského parlamentu.
  V nejhlubší úctě

Žádné komentáře: