neděle 22. května 2016

erdogan merkelova

A proč ne?

Politruci EU se diví, že mechanismus perverze 1:1, jak dohodli s Erdoganem, funguje poněkud podivným způsobem. Inženýry, lékaře a odborníky Turci do Unie nepustí. Konečně mají i pravdu, v nízkointeligentní Unii by tito lidé museli jenom trpět.
Mechanismus pomalé okupace evropského prostoru, který vymyslela Merkelová a spol., kdy za vráceného imigranta z Řecka si Unie doveze jednoho imigranta přímo z Turecka, monituruje Lucembursko. Proč zrovna tento politkorektní trpaslík egoistických zájmů a ne třeba Maďarsko nebo Litva? Země, které jsou podstatně blíž realitě než EU sponzorovaný Lucemburk. Podle monitoringu Turci navrhují k transféru do Evropy těžce nemocné anebo lidi s velmi nízkým vzděláním. Proč si Lucemburk stěžuje, jejich ministr zahraničí, socialista Asselborn, uděluje v západoevropských televizích morální lekce ve velkém a štve nevybíravým způsobem proti východní Evropě. Ale nemocné a bez vzdělání nechce. Proč? Hodlá imigranty zaměstnat ve svém ofisu, určitě ne, na to jsou známí a partajkamarádi.
   Podobně si stěžuje nohsled Merkelové z CDU, státní sekretář Ole Schröder v Bundestagu. Turci měli udělená výjezdní povolení zrušit v posledním okamžiku. Vždy se jednalo o vzdělanější lidi a odborníky. Turci oficiálně sdělili uprchlické organizaci UNHCR, že syrští akademici nepodléhají mechanismu, který Turecko dohodlo s Evropskou unií.
   Turci jsou velmi inteligentní národ a váží si inteligentních lidí na rozdíl od evropskounijní mafie a spol., kteří inteligencí pohrdají. Ukazuje se, co dohoda s Tureckem o imigrantech sebou přináší a konečně, kdo ji prosadil, měl by být hnán k odpovědnosti a bezpodmínečně nahrazen ve funkci.

Žádné komentáře: