úterý 10. května 2016

flirt trening

aaaadeutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/05/09/tuerken-spotten-ueber-flirt-kurse-fuer-fluechtlinge-in-deutschland/

Němečtí ušlechtilí hlupáci

Jak flirtovat, školí politickokorektní hlupáci v Německu mladé imigranty a tureckým médiím je to k smíchu. Nejen jim, ale každému normálnímu člověku na této planetě, kromě německé pomatené vládnoucí a mediální kastě, od Merkelové, Augsteinova Spiegelu až po faráře v kapli, kam už věřící nezavítá.
   Německé školení v mnichovském bazénu. Kurzy korektního flirtování. S těmito nesmysly Němci otravují svět a zesměšňují celou Evropu, je nejvyšší čas od nich a celé EU odejít nebo si evropské národy zničí poslední zbytky sebezáchovných instinktů. 
   Turci komentují televizní dokument v bavorské televizi o flirt-školení v Ingolstadtu, Neuburgu a  Eichstättu. Sexuální pedagogové vedou tyto lekce. Turci se vyjadřují sarkasticky o metodách merkel-státu jak řešit sociální problémy. List Cumhuriyet převzal celý videozáznam z bavorské televize, nelze se divit, blbost tohoto typu se jen tak nevidí.
   Na nejoblíbenějším online-foru v Turecku Eksisözlük se převážně studenti strefují do tohoto evropskounijního nesmyslu. „Velmi dobré pro německé ženské, ale muži z Afriky a Blízkého východu se jich moc doprošovat nebudou.“  „Komedie dobrá k tomu, aby si Němky uprchlíky dobře naservírovaly. V průměru jsou ošklivé a možná tato metoda jim trochu pomůže.“ 
„Hloupá liberálně-levicová idea, stejně se západ už řítí do propasti.“
 „Kurs, jak rychle do německé kultury: flirtováním a …. se lépe poznáme.“ 
„Naše genetická převaha je dědičná, kurzy nic nemohou změnit.“

Žádné komentáře: