úterý 10. května 2016

drazdany pegida

Pegida a Hans-Thomas Tillschneider

   Hans-Thomas Tillschneider byl nedávno zvolen za AfD poslancem zemského sněmu v Sachsen-Anhaltu. Hans-Thomas Tillschneider si přes svůj věk vydobyl vědecké jméno. Studoval islámské právo, historii, arabistiku, na univerzitách v Jeně, Lipsku, Damašku, působí na univerzitě v Bayreuthu, kde se habilitoval v oblasti interpretace islámského práva. Publikoval řadu významných textů. Včera promluvil v Drážďanech na shromáždění Pegidy.
   Budu vždy na straně Pegidy (v Německu je tento výrok následován sankcemi, včetně ztráty místa). Pegida je proti totalitní Evropské unii, Pegida  je pro demokratické společenství evropských národů. Pegida je proti islamizaci Evropy. Islám může zůstat v islámských zemích, jak se mu líbí. Nechceme, aby se rozšířil zde v naší vlasti, nepatří do naší kultury. Osočují vás z xenofobie, to jen proto, aby umlčeli kritiku masového obsazování Evropy.
   16 let jsem studoval islám, islámské právo, žil jsem v Orientu a zabýval se i islámskou architekturou. Oceňuji ji, ale v Káhiře a Damašku, ne prosím v Drážďanech nebo Lipsku. Islám nesmí měnit německou kulturu, velké islámské organizace napojené na Turecko, Katar, Saudskou Arábii začínají spoluvládnout v naší zemi. Je povinností každého Němce se proti tomu postavit. Tragický pohled je na CDU a další etablované partaje, které dlouhé roky nedělají nic jiného než poslušně plní zadání islámských organizací. 
   Profesora Tilmann Nagela, vědce světového jména Schäuble vykopl, protože byl kritický k islámským lobbistům. Multikulti zničí kultury. 
   Svoboda myšlení a multikulti si protiřečí. Multikulturní společnost je velkým problémem současnosti. Násilníci na silvestrovské noci v Kolíně by se takto nemohli chovat v uzavřené islámské společnosti, kde platí islámská pravidla. Zde pro ně neplatí islámské zákony a ty německé jsou jim cizí. Domnívají se, že se pohybují v prostoru bez zákona.
   Multikulti zničí kultury a je to prolhaná ideologie, multikulti vytvoří šedivý svět. Politika v Německu a v EU již dlouhá desetiletí nedělá nic jiného než propagandu této šedivosti. Proti politikům, kteří v kulturách nevidí nic jiného než překážky v mezinárodních finančních kšeftech, musíme bojovat. Jsem hrdý na to, že  mohu mluvit na shromáždění Pegidy. 

Žádné komentáře: