čtvrtek 19. května 2016

bulvar berlin

Sexuální trápení na bulváru Berlín

Berlínské noviny Morgenpost poslaly svoje lidi do druhého největšího berlínského obchodního centra, tentokrát ne proto, aby se sexuálně a jinak, jak je zvykem politickokorektních médií, radovali s uprchlíky, ale aby referovali. Německá média reportáž převzala.
   Hrůza, po sexuálních napadeních na nedávném  karnevalu kultur v Berlíně opět něco podobného a navíc v obchodním centru „Boulevard Berlín“, stěžují si noviny. Trpí zákazníci i personál.  Jak už to bývá, buď jde o peníze, anebo o sex. V prvním případě postižená strana dává, v druhém případě nepostižená strana dává. V politickokorektní představivosti německých politiků se vše anuluje a ministr justice sociální demokrat podivín Maas konsekventně navrhuje snížit tresty.
    V nákupním centru řádí 35 mladých ze severní Afriky a Blízkého východu. Novináři z Morgenpostu vypozorovali, že jeden z důvodu přítomnosti uprchlické mládeže v obchodním centru je wifi, moderní africká mládež potřebuje k uspokojení libida i stálou komunikaci. Velmi důležitý postřeh, podobné nutkání mají mnozí manažeři politických partají a organizací a často i politici, možná by se africká a arabská mládež mohla zaměstnat v těchto pozicích a zákazníci v obchodních centrech by mohli nerušeně nakupovat.  
   Žurnalisté pozorovali diskuzi dvou mladých zadržených Turků, kteří měli zákaz vstupu do centra, s policií. Prý uráželi všechny dohromady - policejní úředníky, ředitele ochranky centra a detektivy.  Mladí Turci rychle přivolali pomoc a desítky dalších odvážných uprchlíků se postavily proti fízlům. Ti museli alarmovat speciální jednotky. K dalšímu pokusu o osvobození zadržené mládeže došlo v suterénu obchodního centra. 
   Na karnevalu kultur řádila asi jiná grupa jinak velmi ušlechtilých uprchlíků. Osm žen podalo trestní oznámení a policejní úředníci se tváří, že vyšetřují. Při tanci obklopila velká skupina imigrantů mladé předtanečnice a sahali až kam se téměř nedalo dosáhnout a ve vřavě multikulti radosti se nedalo identifikovat, zda-li sahané ženy volaly radostí nebo co vůbec volají.   
  Senátor vnitřních záležitostí Frank Henkel z CDU, který uprchlíky pozval do Berlína a sekunduje servilně Merkelové, je prý otřesen ponižujícím a kriminálním chováním. Za poslední čtyři dny řeší policie v čtvrti  Kreuzberg desítky kriminálních deliktů podobného zrna.
   Podle člena vedení policejních odborů Feldmanna jsou podobné delikty jako v obchodním centru celoněmecký jev. Podobné bandy řádí v celém Německu a občan se přestává cítit bezpečným. Politici a úřady se nesnaží čelit tomuto problému. Kriticky nahlíží i na justici, která k této kriminalitě přistupuje velmi laxně, což zločinci rychle vypozorují.

Žádné komentáře: