pátek 1. dubna 2016

nemecko zpravy

Z opičího ráje s Angelou – vše

   Ahmad, Hamed, Ayari a bůhvíjak se všichni vrazi z atentátů jmenují, přišli balkánskou cestou s relaxací na Lerosu. Německý ušlechtilý politickokorektní tisk se tomu diví a dodává, že ostatním cestovatelům a cestovatelkám musíme dál otvírat náruč, jinak jsme rasisty.
 Francouzi mají pro tuto logiku výraz amalgam, termínu se tam všichni bojí. Když se vám líbí bílé krásky, je to amalgam nenávisti proti černoškám a francouzské soudy jsou plné těchto případů.
  Levicová strana v Bundestagu. Postkomunisté sice se dlouhodobě v pravdě netrénují, ale tentokrát asi pravdu mají. Jejich boss bundesgeschäftsführer Matthias Höhn prohlásil v Bundestagu, že vláda zfalšovala statistiky o nezaměstnanosti, nezaměstnaných není 2.85 milionu, ale ve skutečnost 3.6. Tentokrát se mu věří, Merkelová a Gabrielem falšují kde co. Poslanec trefně prohlásil, že sociální demokratka Nahlesová, jinak ministryně práce a její úřad nevyvíjí žádnou aktivitu. Místo práce se prý ministryně koncentruje jen na své dobré pocity. Věnuje se převážně józe lásky.
   V Pireu se porvalo několik tisíc Syřanů s Afghánci o ženskou. V brutální rvačce stovky zraněných. Řecká policie měla strach zasáhnout. V německých novinách se neuvádí, která ze stran zvítězila a jestli to dotyčná přežila. Bývalá předsedkyně rady evangelické církve (EKD) Kasmannová plánuje tyto problémy řešit láskou. V Německu rvačky nebudou.
   Předseda komory zaměstnavatelů Ingo Kramer: Konec s velkorysostí vůči zaměstnancům z jiných EU zemí v Německu. Má na mysli hlavně východoevropany. Parazitují na německém sociálním systému. Přivandrovalci do sociálního systému, tvrdí předseda v inspirativní rétorice. Uprchlíky ze světových válek a hladomorů předseda komory vítá s ušlechtilým zaujetím.    
 Islámský stát má mít moderní a efektivní oddělení propagandy. A jejich metody dobře cílí na západní populaci.  Sociální média jsou plná jejich sympatizantů. Propagandisté IS to mixují v hollywoodském stylu, videa, obrázky a banální textové perverze. Německá policejní centrála „Bundeskriminalamt (BKA)“ uvádí, že Německo je v záběru islámského státu. Hrozby IS nejsou až tak vážné, některé prý mohou být vážnější. BKA nevychází (jenom) z materiálů propagandistického oddělení IS. Ach kam dospěla EU, která není schopna radikálně a jednoznačně odpovědět na primitivní a triviální banality celého IS.
   Kohoutci. Evropská unie zakáže zabíjení právě vylíhlých kohoutků. Ekonomicky únosné by bylo rozpoznání pohlaví již ve vajíčku a vysortování  těchto vajíček. Únosné, neúnosné, mělo by se s tím okamžitě přestat, ochránci zvířat mají pravdu. Např. v Německu se zabije ročně 48 milionů kuřátek kohoutků,  plynem nebo jsou rozdrceni.  
  (pi-news.net) Pravda? Spíš odporná lež a manipulace.  Podle posledních průzkumů je Merkelová v Německu stejně oblíbená jako před inscenovanou invazí, kterou způsobila. Od posledních atentátů se zvedla oblíbenost německé invazní vůdkyně ze 43% na 52%. Nejvyšší popularita od srpna loňského roku. Informaci o tom i s komentářem podává Manfred  Güllner, ředitel FORSA (výzkumný institut veřejného mínění a manipulace). Vysvětluje to tím, že po atentátech cítí lidi potřebu skutečné vůdkyně a proto se k ní prý zpátky navrací. Ne, není to apríl, ale typická německá prolhaná prorežimní propaganda nejhoršího zrna.
   Buba. Spolková banka. Nelže a nikdy se neplete. Kdysi odešlo celé vedení, než aby aplaudovalo euru. Odborný  kredit této instituce přesahuje vše ostatní v Evropské unii. Čekají nás hrůzné důsledky politiky a neschopnosti Evropské centrální banky. Negativní úroková míra nebude mít dobré následky. Již nyní je patrné, že mnohé bankovní instituty navýšily poplatky nebo to zamýšlí. Dotkne se to hotovostních výběrů i bankovních karet a dalších služeb. Pokud Evropská centrální banka nezmění politiku negativních úroků, banky přenesou náklady z toho plynoucí na zákazníky.   Politika nízkých úroků, poprvé v historii klesla na nulu, nutí to banky, aby poskytly co nejvíc úvěrů. Objemy kreditů narostly za poslední období na nejvyšší úroveň za posledních 13 let. Ceny nemovitostí v metropolitních oblastech narostly,  Buba vidí velké nebezpečí v možné bublině (přeinvestování) na trhu s nemovitostmi. 

Žádné komentáře: