pondělí 28. března 2016

kasman

Německá slepice

   Kariéra v evangelické církvi. V jiném čase v jiné organizaci. V současném Německu  předsedkyně (bývalá) rady evangelické církve (EKD) - Margot Käßmannová.
 Její pomatenost není až tak výjimečná, stačí si občas naladit projevy vůdkyně v Bundestagu, jako by si z oka vypadly, nebo se jedné lahve dotýkaly. O křesťanství má velmi podivné a svérázné představy. Tato ženština omílá pár frází, které mají jednoho společného jmenovatele – objevuje se v nich jméno Krista. V její podivné logice už samo o sobě je to důvod, aby se vydávala za křesťanku a kázala své bludy v jí otevřených politickokorektních médiích. Včera v Bild am Sonntag.
  Prý na teror zabijáků nesmíme odpovědět násilím. Ježíš nám zanechal velkou výzvu. Miluj své nepřátele a modli se za ně, říká Käßmannová. Modlitbou a láskou je zastavíme. Na nenávist nelze odpovídat nenávistí. Úžasná deduktivní síla německé evangeličky.  Nejdřív zabijáky se svými politickými kumpány pozve a pak očistná kůra láskou. A kam míří dál. Teror nás nesmí odradit  chodit na fotbal a pít kafe v kavárně. Modlit se za teroristy hodlá doma v posteli, nejlíp rovnou s jedním, kterého modlitba již napravila.
  Odpovědí této pseudokřesťance přišlo od čtenářů informačního serveru přehršle, kupodivu ze 300 připomínek ani jeden souhlasný. Němci jsou vesměs velmi inteligentní národ.

Walki
Stále má alkohol v krvi, dlouho zírala flašce na dno (téma se objevuje  v mnoha příspěvcích, asi je jí tato droga vůdkyni evangelíků  blízká) .
Ham
Pokud tak bude evangelická církev pokračovat, dál ztratí všechny ovečky. Přirozenou i nepřirozenou cestou. Kdo se  podbízí vrahům, bude udiven tím, co sklidí.
Seeema
Paní Käßmannová je důkazem, že nelimitovaná konzumace alkoholu způsobí nevratné škody na mozku.
Excubitrix
Na takovou sílu blbosti mají německé slovníky málo stránek.
Xx
K teroristům s láskou. Käßmannová má velkou šanci na Nobelovu cenu.  

Žádné komentáře: