neděle 10. dubna 2016

merkel

Nejlepší z neděle

Tentokrát z Německa, obvykle z tohoto zelenolevicového ráje chodí poslední měsíce jen nechutné zvěsti. Ale změnilo se to.
 Podle agentury veřejného mínění Emnid, Merkelová se propadla v očích německé veřejnosti. V očích rozumné veřejnosti, v rozumně fungujících zemích v okolí se propadla již dávno. V německém případě rozum zmizel po dlouhých letech nechutné a otravující propagandy. Normální v této zemi pro středoškolačku není těšit se na vlastní děti a připravovat se na toto noblesní poslání, ale levicovězelení idioti na školách jim vtloukají do hlavy, že je normální vlastní děti nemít a dělat ficku utečeneckým milionům odkudkoliv a posluhovat jejich dětem, popř. se přitom i nechat znásilnit.
   Tedy v této ne úplně normální zemi začíná vítězit rozum. A podle průzkumů veřejného mínění si 55% Němců nepřeje Merkelovou za příští německou kancléřku. Ta se bude snažit dointrikovat do čtvrtého kancléřského období. Recidivám tohoto druhu by dávno zabránila přímá volby německého kancléře lidem. A samozřejmě pouze dvě volební období jak je minimálně slušné v demokracii.   

Žádné komentáře: