úterý 19. dubna 2016

imigrace krize

Migrační expert Ralph Ghadban

Velký znalec problematiky, pochází z Libanonu. Prohlásil, že německá imigrační politika totálně ztroskotala. Multikulti nikde nefunguje. Ideologie klesla do falešných kolejí.
Mnozí Němci nepochopí, že multikulti ideologie konzervuje rozdíly, tato falešná ideologie brání integraci. Vinou špatné politiky, indoktrinovaných médií a falešných společenských představ pozorujeme zcela asymetrický vývoj. Německá společnost se otevírá víc a víc, ale muslimové se naopak víc a víc uzavírají. S kulturou, která protiřečí základním principům západní civilizace, se musí bojovat. 
   V důsledku multikulti politiky pozorujeme v Berlíně, Essenu, Frankfurtu a jinde, vznik velkých kriminálních rodinných klanů. Liberální společnost si s tímto jevem neporadí. Proti těmto klanům je německý stát bezzubý, varuje expert. Islámské klany se vyznačují brutalitou. Je to kulturně podmíněno. V arabském světě i stát je brutální.  Imigrace musí být podle experta kontrolovaná, limitovaná a především řízená. Pro imigranta musí platit zcela závazná pravidla, která musí podmiňovat imigraci.
 Imigrační krizi vyvolala záměrně Angela Merkelová. Porušila platné zákony a normy a německá suverenita samotná je ohrožena.
 Podle libanonského experta jsou to především východoevropské země, které nyní Německo ochraňují. Místo pseudomorálky jednají za ostatní, a to rozumně.  Útoky na tyto země jsou zcela amorální, fandí libanonský expert východní Evropě.

Žádné komentáře: