úterý 19. dubna 2016

berlin spd brusel jambon

Berlín, hlavák ve tři ráno

  Ach socani. Korupční podezření proti šéfovi kanceláře berlínského senátu. Sociální demokracie se svými praktikami se blíží obdobným partajím ve střední Africe.
Berlínský prokurátor zahájil vyšetřování Björn Böhninga, vedoucího berlínského senátního štábu. SPD politik zadal zakázku na senátní poradenskou firmu ohledně uprchlíků firmě McKinsey, a to bez výběrového řízení. Profitoval z toho všeho bývalý berlínský ministr vnitra socan Lutz Diwell. Ten vypracoval (pro)imigrační plán, prý původně zadarmo, ale nyní se prokázalo, že za jeho geniální nápady mu McKinsey (a asi za to, že ji vybrali) platí.  Berlínský starosta, sociální demokrat Michael Müller zakázku bez výběru podpořil. Prý jediná McKinsey má kompetence radit, co s uprchlíky. Podle twittru odstupujícího šéfa SPD v Berlíně Jan Stößa, jsou to jenom útoky temných sil z opoziční  AfD, kteří nepřejí pravdě. Co je to pravda, tento sociálnědemokratický osvícenec sdělí po poradách v ústředním výboru partaje.
SPD
   Německá sociální demokracie (SPD) šíři své perverze ve velkém. Sousední Polsko nepovažuje za úplně svéprávné. Od vedoucí  německé sociální demokratky Elke Fernerové jsme se dozvěděli, že Polsko je na tom velmi bídně. Nerespektuje práva žen. Musí urychleně liberalizovat zákon o interrupcích. Prý jinak žijí stále ve středověku. Žena má právo rozhodovat o svém těle, říká tato německá socialistka. V případě interrupce jde však nejen o vlastní tělo, ale o nově vznikající život. Socialistická hnutí v minulosti akcentovala důstojný život rodiny, všestranný rozvoj a emancipaci příjmově slabých ve společnosti. Tato hnutí měla ve svém štítě solidaritu a úctu k životu každého. Německá SPD konvertovala tyto vize úplně opačným způsobem, perverzní libertinismus a zbabělost je jejich krédem. Právo ženy muslimského segmentu německé společnosti německé socany  nezajímá.
IQ už neplatí
   Sárský ministr vnitra Klaus Bouillon (CDU) navrhl, aby se u vybraných skupin imigrantů testovalo IQ a tím se posoudila jejich vhodnost při začleňování do pracovního procesu a rychle se odhalily možné talenty. IQ prokazatelně mapuje vhodnost adeptů do pracovního zařazení. Generální tajemnice sárské SPD Petra Bergová to vidí jinak. Má na IQ úplně jiný náhled než ministr vnitra a normálně myslící týmy psychologů. Je podezření, že v sárské SPD testy IQ nepěstují. Měřit IQ imigrantům je diskriminující a uráží to člověka, vymyslela sárská socanka. Pravdou je, že ti blbější tím vždycky dost trpěli. Integrace do pracovního trhu musí prý probíhat úplně jinak, asi hodlá radit, jak ona sama se integrovala do lukrativní pracovní pozice generální tajemnice SPD v Sársku s tak evidentně nízkým IQ.
Jan Jambon
  Belgický ministr vnitra Jan Jambon se zobjektivizoval a přiblížil se realitě. Ministr prohlásil v hovoru pro De Standaart, že po atentátech muslimská komunita jásala a slavila tancem. Teroristé jsou jen vrchol ledovce. To, co se pod nimi skrývá, s tím již téměř nelze bojovat. Integrace muslimů v Belgii ztroskotala. Při zatýkání pařížských atentátníků v Molenbeeku muslimská místní populace tomu bránila.

Žádné komentáře: