středa 27. dubna 2016

biskup woelki

aaaa.pi-net

Lstivý kolínský (lži)pastýř

Kolínský biskup Woelki se fyzicky podobá limburskému biskupovi (v hábitu to tak vyznívá), který asi z pomatenosti ducha investoval všechny církevní i necírkevní prostředky do svého domu. Za trest ho stáhli do Vatikánu, ale proslýchá se, že už mu vatikánský pastýř odpustil a má tam malou funkcičku.
  Kolínského biskupa kardinála nikdo nikam nestáhl – ba naopak je hlásnou troubou arcipastýře ve Vatikánu. Vystupuje hojně v rádiu a televizích. Není sice až tak zábavný, ale jako propagandistická reklamní pomůcka se politickokorektním hodí do krámu. Hovoří o Kristu? Ani nápad.   Kristus a křesťanství už pro tohoto (lži)biskupa dávno nefigurují v prvním plánu. Hovoří o světovém náboženství, ne o budhismu, ne o hinduismu a pryč s Manitouem, kardinál Woelki má velké sympatie pro velké, v tomto případě pro islám.
  V Arménii mají v některých starých chrámech portréty Krista se šikmýma očima a vůbec Kristus jako Mongol, vysvětlili mi, že touto lstí se arménská církev úspěšně zachránila před Mongoly. Možná zamýšlí kardinál Woelki něco podobného. Zabalit ženy od hlavy k patě (konečně i jeho souputnice na kolínské radnici to též radí), modlit se s hlavou k východu (k východu, západu, co na tom záleží) a místo vepřového německá kuřata s velkochovů, prý je to stejně zdravější. A Kristus bude zachráněn přinejmenším v jeho luxusní faře ve sklepě.
   Asi tedy z důvodů strategie „pomalých kroků zachraňování Krista“, řekl kardinál v sobotní televizi, že se cítí velmi solidární se světovým mírovým náboženstvím islámem. O budhismu nic,  Budha je bojovný. Islám prý odpovídá německé ústavě.
  Žurnalista Michael Stürzenberger v pi-news.net píše, že by měl mlčet o tom, čemu nerozumí a měl by se vyjádřit k milionům pronásledovaných křesťanů v islámském světě.
   Kardinál v televizi: „V Německu máme náboženskou svobodu a islám je vítán“.  Kardinál zabrousil i do politologie a naznal, že Alternativa pro Německo (AfD), která kritizuje islamizaci Německa, by neměla v Německu vůbec existovat.
  Podle čl. 4 Základního zákona má každý právo na svobodné náboženské přesvědčení. Ale z toho neplyne právo na náboženské praktiky.  Náboženské formule, které jsou kontraverzní k zákonům, nemohou být akceptovány. Islám protiřečí svými náhledy, pojetím člověka a práva (scharia) mnohým platným zákonům. Čl.3 Základního zákona říká, že nikdo z náboženských důvodů nemůže být diskriminován ani upřednostňován. Muslimové si nárokují řadu výjimek, např. osvobození jejich dcer z  náboženských důvodů z tělocviku, plavání a řadu jiných. Můžeme si dovolit nechat rozšířit náboženství, jehož cílem je naše eliminace?
  (Pseudo)křesťan Woelki je advokátem islámu - jako v těch nejhrůznějších dobách i dnes se katolická a evangelické církve ztotožnily se státní mocí. Kdysi to byl národní socialismus, dnes je to multikulturalismus. Obě tyto socialistické ideologie vedou do katastrofy. Woelki zastupuje náboženství, které islám pronásleduje a kterým pohrdá. Woelki trpí již pokročilým stockholmským syndromem. Biskup Woelki je nemilosrdným oportunistou, který zpívá píseň těch, kteří ho platí. Počíná si zcela nezodpovědně a neadekvátně své funkci. Woelki je zodpovědný za kolaboraci s ústavě nepřátelskou ideologií.

Žádné komentáře: