sobota 5. března 2016

erika steinbach

Erika Steinbachová

 Sedmdesátiletá politička, mluvčí pro lidská práva frakce CDU v Bundestagu,  se nebojí. Útoků politickokorektních z vlastní strany, náboženských vůdců církví bez boha ani fašizoidní luzy zelenělevicově pomatených.
  Heroldem útoků je Augsteinův Spiegel a tento plátek dokáže likvidovat. Na Eriku Steinbachovou míří již dlouho. Nevítá s radostí, neaplauduje nesmyslům politickokorektních a dokonce citovala výrok zesnulého kancléře Schmidta o imigrantech. V terminologii demagogů ze Spiegelu prý výrok instrumentalizovala. V dnešním twiteru Steinbachová píše, že Sloterdijk (viz meras) je chytrá hlava a doznat se v dnešním Německu k sympatiím k tomuto mysliteli znamená spáchat společenskou sebevraždu.  Minulý týden twitnula fotografii dítěte blond typu obklopeného jinobarevnými s textem „Německo 2030“.
  Docela vtipné. Ve všech normálních zemích by se to tak chápalo, ale v Německu to rozpoutalo obrovskou mediální a politickou kampaň nenávisti proti poslankyni. Do jakého neskutečného duchovního bahna padl tento stát.  Ve všech politických stranách, které se podílí na vládě, a to jsou kromě Alternativy pro Německo svým způsobem všechny ostatní strany, které si rozparcelovaly tento stát. Prý to tak dál nejde, unisono ze všech ústředních výborů vládnoucích.  Polointeligentní Peter Tauber, jinak generální sekretář CDU a hlásná trouba Merkelové ji odtwitnul „musím tě někam poslat..“ Karin Maag,  šéfka žen CDU se domnívá, že poslanec by měl být vzorem a.. aplaudovat vůdcům. Její kolega z CDU poslanec Martin Patzelt: "Lidská práva jsou univerzální“.
  Čím se tak dotkla Erika Steinbachová tímto obrázkem lidských práv? V Německu se lidských práv těch z jiných kontinentů dotýkáte vždy už svojí podstatou. Tuto perverzní logiku se Němci snaží extrapolovat na celou Evropu. Jsme špatní tím, že jsme Evropané a ještě k tomu jsme bílá rasa (to už je v Německu trestný výrok). Musíme si neustále sypat popel na hlavu a opakovat floskule, které předepisují německá politickokorektní média. 
  Sekerník z SPD, místopředseda Stegner a další z jeho partaje se přidali k útokům s podlostí jim vlastní, pro zeleného bosa Antona Hofreitera není jako mluvčí CDU pro lidská práva únosná. Je podivné, že šéf opoziční strany se vyjadřuje k tomu, kdo má být mluvčí konkurenční strany. Svědčí to o zvráceném pojetí konkurence.
 Vůdkyně zelených Peterová: „Odporné, rasistické, štvavé“ Její velmi ušlechtilý kolega z partaje, poslanec Volker Beck, který prosazuje legalizaci pedofilie žádá, aby CDU zahájilo s poslankyní kárné řízení. Dneska ráno k velkému úleku příznivců Beck odstoupil z vedení partaje zelených, policie při náhodné kontrole u něj našla drogy. Poslanecký mandát si zatím ponechá. Bernd Riexinger, vůdce levicové strany twitnul, že by se měla vykopnout, není zatím jasné odkud a kam. Že je vulgární pařez mu zatím nikdo neprozradil. Pro kolínského arcibiskupa Woelkiho to byl úder při snídani, všichni se tak snažíme a integrujeme uprchlíky, přijde to líto.
   Německo se  čím dál víc dostává do totalitární blokace, všechno jiné je nepřátelské, všechno opoziční je nacistické. Vláda nadušlechtilosti a  nadmorálky je nedotknutelná, stačí podezření a podezřelý musí být eliminován. Nadmorálka, kterou se snaží mediální deformátoři negovat reminiscence Třetí říše má jenom krůček k nadčlověku, který tu říši vytvořil. To, co chtějí negovat – v nejlepším případě, možná je ta komedie triviálnější a jsou to jenom námezdní poskoci něčích peněz – vyskočí jako džin z lahve a ten nejhorší z možných totalitarismů je na světě. Na  aféře kolem Eriky Steinbachové je nejsmutnější nedostatek jedné kvality, kterou Evropan potřebuje – humor a ironii. Nedostatek ironie je symptomatický pro totalitární režimy.     

Žádné komentáře: