pondělí 22. února 2016

guardian

aaaablog.ilgiornale.it/rossi/2016/02/18/il-delirio-di-george-soros-e-i-veri-nemici-delleuropa/

Delirium jednoho miliardáře

   Giampaolo Rossi v italském il Giornale. Osvícený miliardář George Soros napsal článek do "levicového" Guardianu. Osvětluje čtenářům principy zahraniční politiky.
  Možná v důsledku vysokého věku nebo všemohoucnosti, jíž se cítí obdařen, mixuje pravdu a peníze ve velkém. V tomto případě překročil práh směšného. Podle Sorose hrozbou pro Evropu je Putin a nikoliv islámský stát. Důkaz jednoduchý. Putin diriguje rozbití Evropy a používá k tomu imigranty. Jeho cílem, jak nám odhaluje miliardář, je evropská desintegrace.  
  Zaplaví to tu všechno Araby. Bombarduje v Sýrii civilní populaci a ta pak v zoufalství prchá  do Evropy. Konsekventně ekonomická a sociální katastrofa a budoucí Eurabie má ďábelského režiséra v Kremlu. EU exploduje. Žurnalista v il Giornale píše, že si všiml, že imigranti se začali valit dávno před ruským bombardováním - důsledek humanitárních válek, které západ dlouhé roky vede, destabilizovaly celý Blízký východ. Katastrofa "arabského jara" a dílo západní provenience - libyjská revoluce. To všechno otevřelo brány islámskému integralismu ve Středozemí. Islámský stát vymysleli prokazatelně v dílnách amerických a saúdských tajných služeb. Cílem bylo zničit režim v Sýrii a nastolit ve Středozemí salafistický stát. Vazalský stát ropným vládcům na arabském poloostrově. 
  Jaký důvod má Rusko ke zničení Evropy s rizikem rozšíření islámské hrozby do střední Asie a do svých stepí? Soros zná jednoduchou odpověď: "Putin dočasně zabrání svému pádu. EU ve střepech nebude schopna nasadit na Putina další sankce a Putin se zmocní Ukrajiny". Všechny tyto miliardářovy simplifikace mají důvod v jeho velkém zájmu o Ukrajinu a o její loutkovou vládu, kterou vymysleli v "think tanku" na druhé straně Atlantiku a ve správních radách některých bank a investičních fondů, nejspíš u Sorosových kamarádů. Z některých se dokonce stali ministři na Ukrajině.
  Namixovaná směs deliria a obsesí, manipulace fakt a zájmů, to všechno opakovaně mediálně prezentované, nemůže zastřít jednoduchý fakt - islámský stát začal couvat v okamžiku, kdy Rusko vstoupilo do arény.
  Žurnalista píše, že Sorosovo poselství má pro Evropany druhou vrstvu "Zničíme islámský stát, až ho nebudeme potřebovat. Útočte na Rusko a dejte pokoj s vašimi strategickými zájmy". Sorosův článek Guardian neumístil do rubriky "senilita ve stáří", kam by asi patřil, ale mezi komentáře listu. Svědčí to o tom, co se honí hlavou technokratické pseudoelitě, jejíž bláznivá ideologie mixovaná s bezskrupulózní agresivitou posouvají svět ke globální válce.

Žádné komentáře: