úterý 23. února 2016

sasko pisa

Sasko v obležení a  Tatjana Festerling všechno pokazí

V hoch politickokorektním Frankfurter Allgemeine, který je povinnou četbou od manažerů veřejných toalet až k bankám na hlavní třídě a který bohužel ovládli Augsteinovi pohrobci ze Spiegelu, si stěžují na Sasko.
  Co se to tam děje. Hospodářský zázrak ve Spolkové republice. Nejlepší výsledky PISA-studie. Už se téměř blíží Čechům. Západní část země má tak vysoké procento imigrantů, že to srazí výsledky IQ testů. Proto asi srazil FAZ i svoji úroveň, aby ho  mohly číst i PISA-studie slabší ročníky.  List hořekuje, NPD se málem dostala do zemského sněmu a v 2014 tam vtáhla Alternativa pro Německo (AfD). Neznámá paní (Frauke Petry) ze Saska se stala vůdkyní celoněmecké pravicové AfD. Tisíce lidí každé pondělí otravují svět na Divadelním náměstí v Drážďanech a protestují proti islamizaci. Davy brání příchodu imigrantů. Vědci se tím musí zabývat - desítkami univerzit prošlý vědec Hans Vorländer už cosi zbastlil. Podle listu FAZ se Třetí říše přetvořila v Německou demokratickou republiku  a nic se tam prý nezměnilo.
   A pravda? Hysterie proti opozici a zatím jenom mediální eliminace jakékoliv politické opozice. Podle všech znaků se politický systém v Německu proměnil v polodiktátorský režim systémových partají a médií a to spíš svědčí o tom, že se otvírají hroby a duch Třetí říše vane nad Německem. Sasové jsou jediní, kteří tomu brání. 
  Německá média jsou plná antirasismu. Pokud nesouhlasíte s islámem, jste rasista, německá pseudoelita nikdy nečetla nic z Marxe nebo Feuerbacha. Pokud jste proti náboženství, jste snad pokrokář, říkalo se v osvícenecké rétorice. Co dělat s protiislámskými pokrokáři? Soudit se mohou jenom rasisté, tak německé právo a média změní   smysl slova. Být proti budhismu je ve Spolkové demokracii dál pokrokové. Být antikřesťanský je společenskou povinností a je to šik. A velmi šikovný je též Til Schweiger, populární herec německé podprůměrné produkce. Hodlá se ještě víc pro imigranty angažovat a bojovat v natáčecích mezičasech s protirasistickými hecíři. Už shromáždil víc než milion eur a pojede v tom dál. Sklidil za to oprávněnou mediální publicitu svatých v tisku.
  Dovídáme se též, že krvavý vrah z Damašku Munnadel Sgir, po mordu  se chtěl rychle přesunou do ráje s Merkelovou a Gabrielem - do Německa. Ke své sedmičlenné rodině.  Byl dopaden a bude muset do skutečného ráje. O tom nepíší němečtí ušlechtilí a politickokorektní - nedej bože, aby se k Sasům nepřidali i Bavoráci. Zpráva je z ruských pramenů.
   A opět Tatjana Festerling. Prý všechno kazí. A politicky ušlechtilí z partají a médií tím velmi trpí. Jakub Augstein ze Spiegelu z ní má chronický průjem, ale naštěstí nezačal ještě hubnout.  "My jsme lid", připomněla partajním politrukům opět v pondělí na demonstraci Pegidy. "Podporuji lidové protesty v Sasku a jinde proti imigrantům". "Občané Německa musí na barikády, je to hrozné, ale musí k tomu dojít. Co jiného nám zbývá? Byli jsme degradováni na poskoky v zařízeních pro uprchlíky". Na závěr citovala filozofa Sloterdijka: "Nemáme morální povinnost k sebezničení. Do ulic, proti post demokratické Spolkové republice".
  Volební preference AfD rostou takovým způsobem, že podle všeho v březnových volbách do zemského sněmu v Sasku-Anhaltu dostane víc hlasů než sociálnědemokratická SPD (bylo by na čase). Frakční šéf SPD v Bundestagu Thomas Oppermann má oprávněné obavy o svoji příští prosperitu. Prý to změní Německo - má vyjímečně pravdu tento socdemokratický aparátník. Prý mu AfD připomíná výmarskou republiku. Ta sice měla nekonečně větší tvůrčí potenciál než má současné Německo, ale měla též nekonečně větší inflaci než má současné Německo. Politrukovi z SPD asi jde  o úspory a tak se bojí, že s AfD přijde inflace, ale svůj strach maskuje jinými důvody. Prý  mu shrbený stařec Gauland z AfD připomíná Adolfa Hitlera.
   A v komentářích k Oppermannovi, vůdci SPD tenký hlas Marie, 32 let, ze Stutgartu:
   Ach Oppermužíčku, varuješ, hrozíš ..., stále dokola - nyní i minulý týden v televizní show. Svoji vlastní neschopnost a neschopnost soudruhů z SPD by jsi rád přišil  AfD.
To je jediné, co umíte. Můj/náš osud v rukou takových hadrových panáků jako jsi ty - nemohu kvůli vám a tomu, co jste způsobili už ani spát..

Žádné komentáře: