středa 4. listopadu 2015

meuthen

a.alternativefuer.de/meuthen-gemeinsam-der-festung-europa-bauen/

Meuthen:  opevnit...

     Rakouská ministryně vnitra Mikl-Leitnerová minulý týden prohlásila, že je nutné Evropu před imigranty (nebo spíš nepřátelskou invazí) opevnit, posléze však svůj výrok korigovala. Dovysvětlil ji kancléř Faymann, který by chtěl a nechtěl opevnit současně. Z kancléře máte pocit, že běloruský prezident Lukašenko je renezanční a osvícený génius, prostě  dokázal si zařídit, že ho partaj vybrala a lid v Rakousku může už jenom zvolit, ale ne volit. Co o tom výroku říká spolupředseda německé Alternative fuer Deutschland Jörg Meuthen a doufejme, že příští předseda vlády Bádensko-Witenbersko.
   K opevněné Evropě neexistuje žádná jiná alternativa. Skutečnost je taková, že v současné imigrační krizi nechal Brusel malé státy ve štychu. A co ještě horšího, Brusel není schopen něco řešit. Komisi se nepodaří dojednat rozdělení imigrantů. Fakt, že dotčené státy na imigrační cestě zavedou hranici a obnoví na ni kontrolu je správný a nezbytný.  Musí následovat další kroky, společné evropské nasazení k ochraně celoevropské hranice,  musíme obnovit kontrolu na evropské vnější hranici. V současnosti je to hlavní cíl, jinak se rozpadne naše společnost a celá Evropa.
    Řeči o neomezené imigraci jsou naivní, Merkelové: " Zvládneme to",  je nezodpovědné a svědčí to o tom, že nezná dimenze celého problému.

Žádné komentáře: