sobota 24. října 2015

zrada

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2015/der-staat-hat-abgedankt/

Der Staat hat abgedankt  / stát to zabalil

    Evropa již jakoby se smířila s imigrační vlnou a pomalu se zabývá jinými záležitostmi jako jsou volby nejpopulárnějších rosniček a fotbalistů roku. Pokud u toho dál hodlá setrvávat, nebude to dlouho trvat a hlavním tématem se stane moment zahájení Ramadánu, vedou se totiž o to teologické spory.
    Michale Paulwitz se zabývá v Junge Freiheit současnou situací v Spolkové republice a je to neradostná situace. Všechny hráze jsou strženy, hoří, ale opilí hasiči sedí v hasičském voze a pískají si „Zvládneme to“, takhle povykuje bláznivá ženština, která se dointrikovala k trůnu.
Paralyzováno imigračním chaosem zírá Německo na katastrofu. Každodenně  a bez překážek překračují tisíce imigrantů  německé hranice, v drtivé většině mladí muži. Všechny volné bytové kapacity jsou obsazeny, stejně tak tělocvičny, prázdná kasárna atd. Je otázkou času kdy vypuknou sociální nepokoje.
Umíněné dítě.
  Německý stát kapituloval, státní funkcionáři se obrnili realitě vzdálenou propagandistickou rétorikou. Bundestag změnil azylový zákon, ale pouze na papíře, změna nemá žádný praktický dopad. Ministr v kancléřském úřadě, z televizních debat je viditelná jeho duševní omezenost, Peter Altmeier naznačil, že pokud kancléřka nezavře hranici a bude dál jako umíněné dítě trvat na tom, že počet příchozích není omezen, pak se nic nemůže změnit.
Stávající zákon není prosazován.
   Kdo má zájem, může sem přijít a jeho další život bude hrazen z prostředků německého státu, nikdo nebude poslán zpět. Kdokoliv může přijít a říkat cokoliv, nefouká vítr do plachet na zpáteční cestě. Podle stávajících zákonů, minimálně dvě třetiny imigrantů nemají na nic právo a měly by být vyhoštěny.

Korupce.

   Proazylová lobby má v hrsti nejen média, ale i vládnoucí politické strany má pevně v rukou. Žurnalista si netroufá dál spekulovat o důvodu, ale pokud zůstaneme v materiálně příčinné rovině, musí se jednat o rozsáhlou přímou i nepřímou korupci, možná jsou to peníze arabských naftových zemí, které hledají budoucnost pro své obyvatele a německý i evropský prostor považují za vhodný,  předvoj tohoto plánu  se již dal na cestu. Německá vládnoucí mafie zírá na imigranty jako slepice hypnotizovaná potkanem.

Zánik.

   Nic nečinit, vlastní národ odsouzen k nicotě a zániku, tisíciletá civilizace se vymaže  skupinou vládnoucích, nic neznajících  nul. Žádné tranzitní zóny, žádné uzavření hranic a omezení azylu pro rodinné příslušníky přebývající v původní zemi, žádná debata o návratu k zákonnému stavu. 
    Vzhledem k tomuto selhání vládnoucí struktury se projevuje znepokojení i u členů takových klientelistických stran jako jsou zelení, hořknoucí realita rozbíjí ideologické iluze.  Zelený starosta Tübingenu mluví o tom, že město už má dost. Asi není tak zkorumpován jako berlínská centrála této strany, která dál pokračuje v hrůzné rétorice „přijďte všichni“.
    Žurnalista píše, že zoufalí funkcionáři masových stran CDU, CSU i SPD vyvíjí velký tlak na stranické centrály, ale mafie Merkelová-Gabriel má sílu cokoliv rozumného zablokovat. Starosta Magdeburgu vrátil SPD svoji stranickou legitimaci.

Bezpráví.

   Robert Scholz, znalec ústavního práva říká, že pokud stát ignoruje svoji vlastní hranici, vzdává se své státnosti. Slovinci mobilizují armádu, aby jim ochránila hranici, Merkelová cestuje do Turecka a prosí o pomoc Erdogana, který jak je evidentní, imigrační vlnu otevřel. Co zaplatí Merkelová Erdoganovi? Zde již nezrazuje pouze Německo, ale celou Evropu a ostatní státy by měly vstoupit do hry. Pokud Německo přestalo dodržovat základní zákony, mělo by mu být pozastaveno členství v Unii. Německé peníze hluboce zkorumpovaly polovinu Evropy a zničily ekonomiku jižní Evropy. Pokud skupiny států zahájí proces vedoucí k vyloučení Německa z Unie, otřese  to do té míry vládnoucí mafií Merkel-Gabriel, že pravděpodobně ztratí moc a otevře se prostor zdravým politickým silám v Německu.

Žádné komentáře: